Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак чи Наталія Єфремова? Відео

Філіп Кіркоров — один із перших зіркових чоловіків країни, хто зважився на радикальний крок. Знаючи, що його не один рік обговорюватимуть, він скористався послугами сурогатної матері і завів спочатку дочку, а потім і сина.

Філіп Кіркоров – не менш важливий персонаж у російському шоу-бізнесі, ніж, наприклад, Алла Пугачова. Його та його епатажні витівки обговорюють рівно стільки ж, скільки і єдине кохання всього його життя – Аллу.

Загалом можна сказати, що Кіркоров досить відвертий з журналістами – він розповідає про своє нинішнє життя, про свої плани, ділиться баченням майбутнього.

Однак є у житті російського поп-короля одна сторінка, яку він уважно приховував від сторонніх очей. Йдеться про те, що в нього багато років тому народилася донька, а згодом і син.

Насправді дана інформація була шоком для фанатів – як Кіркоров став батьком, якщо у нього навіть дружини після Алли Пугачової не було?

Ну ось так – за допомогою сучасних технологій, заявив Пилип Бедросович.

З появою малюків питань ставало дедалі більше. А зараз інтерес розпалюється, адже через роки публіка так і не знає, хто ж мати цих чудових діток.

Подробиці дивіться у нашому сюжеті на Ютуб-каналі Одна хвилина!

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".