“Сидимо вдома з Аллусею!”: Максим Галкін розповів, куди він пропав

Багато користувачів почали запитувати у Максима Галкіна, куди він зник, і чому перестав виходити на контакт із шанувальниками. Артист розповів, що відпочиває вдома. А також анонсував, що попереду має концерти.

27 січня пародист та комік записав відео, зняте у своєму палаці. З величезним гарним краєвидом на прилеглу територію, яка зараз усипана снігом, Максим звернувся до шанувальників.

Він розповів, що багато хто питає у нього куди ж Галкін пропав. Пародист каже – нікуди не пропав, вони зі своєю дружиною Аллою Пугачовою сидять удома та відпочивають.

Максим уточнив, що поки що всі його друзі відлетіли у відпустку за кордон. Проте пародист та його родина нікуди не літали. Можливо, це тому, що Алла Борисівна Пугачова дуже боїться літати літаком, і навіть за часів своєї гастрольної діяльності відмовлялася від цього виду транспорту, пересуваючись переважно поїздом.

Пізніше Галкін опублікував знімок своєї дружини Алли Борисівни Пугачової у рожевому зимовому пуховику. Швидше за все, ця фотографія була зроблена на подвір’ї величезного особняка артистів.

Максим залишив під фотографією зворушливий та лаконічний підпис: “Аллуся”, – додавши смайлик із серцем.

Максим каже, що його діти ходять до школи, він зрідка вибирається на зйомки. 30 січня у нього планується концерт, тож, можна сказати, затяжні новорічні свята закінчено – він повернувся до свого робочого графіка.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.