Микола Басков шукає кохання на сайті знайомств і отримує непристойні пропозиції

Російський артист Микола Басков останнім часом перебуває в активному пошуку своєї другої половинки.

Басков – натуральний блондин. Він завжди вважався одним із найкрасивіших артистів країни, був і є цікавим, перспективним. У нього багато фанаток різного віку. Тим не менш, знайти “ту саму” йому не вдається вже довго. Він мав пару публічних романів і навіть законний шлюб, проте все призвело до самотності в 45 років. На який крок зважився Микола?

Говорять, Басков зареєструвався на сайті знайомств!

Микола Басков
Микола Басков

Видатний російський холостяк нещодавно був запрошений на весілля як ведучий. Особливість цього весілля полягає в тому, що наречені познайомилися онлайн.

Після цього Басков повірив в ідею віртуальних знайомств і вирішив спробувати у такий спосіб знайти собі пару, пише видання “СтарХіт”.

Микола Басков
Микола Басков

Після цього весілля Миколай вирішив створити собі сторінку на сайті знайомств, проте це не увінчалося успіхом — артисту не повірили, що це його реальна сторінка, а не фейк.

Крім того, Микола Басков розповів, що часто отримує досить непристойні пропозиції в Інстаграмі. А після того, як він зареєструвався на сайті, непристойні пропозиції лише почастішали.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.