“Вона так хотіла до нас”: Могилевська розповіла, як Кондратюк відмовив Тіні Кароль в участі у шоу

Тіна Кароль розпочинала свій творчий шлях із різних вокальних шоу — як локальних, так і всеукраїнських. Зрештою, один із таких фестивалів і приніс їй величезну славу.

Наразі Наталія Могилевська є суддею проекту “Співають всі”. У ході останньої програми вона змушена була озвучити одній із учасниць, що вона не проходить далі.

Тим не менш, Могилевська обнадіяла — не завжди фіаско на якомусь талант-шоу це погано.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Адже є безліч артистів, які колись отримали відмову чи не перемогли у тому чи іншому проекті, а сьогодні вони сяють на всю країну та найближчі країни.

Наприклад, Наталя Могилевська згадала творчу біографію однієї з найвідоміших на сьогоднішній день і високооплачуваних співачок — Тіни Кароль. Зірка каже, що свого часу їй не вдалося потрапити в один відомий проект, проте вона прокачала свої навички, покращала, стала талановитішою, виробила свою манеру, і ось сьогодні вона — одна з найвідоміших зірок України.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

“А ви знали, що Тіну Кароль Ігор Кондратюк тричі не взяв у “Шанс”? А вона так хотіла до нас із Кузьмою у програму. І що зараз – схудла, виглядає ідеально – просто сама… жінка країни! Тобто перемога у конкурсах – це не завжди показник успіху”,

— каже Наталя Могилевська.

Схожі статті

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.