Дружина Дмитра Гордона Алеся Бацман розповіла про ревнощі та шлюбний контракт

Алеся Бацман – журналіст, редактор інтернет-видання, інтерв'юер. Публіці, природно, дуже цікаві подробиці її взаємин із одіозним журналістом Дмитром Гордоном.

Гордон та Бацман не люблять афішувати подробиці своїх взаємин. Тому на публіку у них все ідеально — вона його підтримує, завжди знаходиться за його спиною, ніби у тіні. Сам же Дмитро Гордон — лідер, голова сім’ї, проте завжди прислухається до думки дружини.

Нещодавно вийшло нове інтерв’ю Алесі Бацман для YouTube-каналу “Олицька”. Там Олеся розповіла, які причини можуть бути для сварок із Дмитром.

Алеся Бацман - журналіст та дружина Дмитра Гордона
Алеся Бацман – журналіст та дружина Дмитра Гордона

Бізнес-леді та журналістка зізнається — у них із Дмитром сім’ї взагалі не прийнято з’ясовувати стосунки чи підвищувати один на одного голос. Вони завжди сідають та обговорюють свої проблеми. До всіх можливих непорозумінь ставляться філософськи.

Алеся Бацман - журналіст та дружина Дмитра Гордона
Алеся Бацман – журналіст та дружина Дмитра Гордона

“Ніхто не йде, напевно, на жодні компроміси, тому що у нас немає ситуацій, за яких потрібно шукати компроміс. Я серйозно кажу: ми не сваримося”,

– Розповідає Олеся.

“За якимись політичними моментами. Не глобально, а ситуативно. Глобально ми 99,9% ми маємо одну позицію, дивимося в один бік”,

— каже дружина Дмитра Гордона у своєму інтерв’ю.

Алеся Бацман та Дмитро Гордон
Алеся Бацман та Дмитро Гордон

Проте, на противагу сваркам Бацман розповіла, що найбільше цінує у своєму чоловіка. Вона зізналася, що Дмитро дуже уважний і чуйний, і вона бажає всім жінкам, щоб їхні чоловіки були такими самими.

Алеся Бацман та чоловік
Алеся Бацман та чоловік

Алеся Бацман зізналася — у них із Дмитром Гордоном немає шлюбного контракту, оскільки стосунки ґрунтуються на партнерстві, і обидва партнери повністю самодостатні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.