Куди пропала і чим займається зірка Х-фактора та улюблениця Кондратюка Аїда Ніколайчук

На сучасному ТБ жодного шоу не минає без скандалів та романів, адже це — основоположні причини високих рейтингів.

Коли Аїда Ніколайчук – володарка кришталево чистого голосу – брала участь у шоу “Х-фактор” на телеканалі СТБ, вся країна, затамувавши подих, стежила за її виступами. Хоча ще більше люди дивилися на те, як між нею та Ігорем Кондратюком нібито розвертаються почуття.

Куди зараз пропала Аїда і як вона живе? Про це її розпитали журналісти “Сегодня”.

Аїда Ніколайчук стала переможницею третього сезону “Х-фактора”

Аїда Ніколайчук, яка зараз виступає під ім’ям AIDA. Вона продовжує розвиватись як творча людина.

Варто зазначити, що більшість пісень Аїди про любов. Це не просто так, адже жінка сама собою романтик. І це її основна тема – почуття, стосунки, закоханість, емоції. Вона дуже тонко розуміє ці пункти, і здатна передати всі свої внутрішні налаштування через музику.

Комісія Аїди Ніколайчук, що недавно вийшла, Love is – не виняток, і це зрозуміло відразу завдяки її назві.

Екс-кохана Ігоря Кондратюка каже – у пісню вклала й особистий сенс. Йдеться про те, що деякий час тому Аїда була одружена з білоруським мотогонщиком Микитою Подольським, який молодший за Аїду на 12 років. Пара прожила разом п’ять років. Розрив був непростим, адже здавалося – кохання назавжди.

Зараз, каже знаменитість, у неї в особистому житті все гаразд, проте розкривати її подробиці на публіку не готова. Зірка стверджує – це особисте. Також вона не говорить про те, чи був у них із Ігорем Кондратюком тоді роман.

Ігор Кондратюк та Аїда Ніколайчук
Ігор Кондратюк та Аїда Ніколайчук

Щодо творчості та кар’єри — Ніколайчук на якийсь час зникла зі сцени. Зараз знову намагається заспівати для великого кола слухачів, проте вперше потрапити до шоу-бізнесу було куди простіше, ніж повторно повернутися до нього.

“Це все (повернення до шоу-бізнесу – Ред.) сталося спонтанно. Був складний період через пандемію. Колись мені порадили, що потрібно завжди йти до своєї мрії. Якщо не можете йти – ляжте і лежите у напрямку до мрії”, – каже Аїда Ніколайчук.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.