Яким був Діма Монатик у юності та як став зіркою — не показані раніше фото та секрети біографії

Мультіартист Дмитро Монатик – український співак, композитор та танцюрист, який виступає під сценічним ім'ям Monatik, зараз на піку популярності. Стежка до слави була тернистою.

34-річний Діма Монатик тепер, безперечно, найпопулярніший виконавець у молодіжному середовищі. Він сам пише тексти та музику своїх ритмічних пісень, робить чудові шоу-постановки. має його величезні фанклуби не лише в Україні, а й за кордоном.

Народився Діма у місті Луцьк у Волинській області. Його батьки були простими людьми – батько працював на авіазаводі, мама – секретарем у міськкомі партії.

Діма Монатик у дитинстві
Діма Монатик у дитинстві

Хлопець ріс як і всі, поки що у восьмому класі випадково не побачив вуличне шоу місцевого клубу брейк-дансу. Хлопця так захопили ритмічна музика та неймовірні танцювальні трюки, що незабаром він сам став учасником гурту DBS Crew, де швидко освоїв найскладнішу техніку.

Діма Монатик із групою DBS Crew
Діма Монатик із групою DBS Crew

Після закінчення школи хлопець. на вимогу батьків, вступив на юридичний факультет, а навіть деякий час працював за фахом. Паралельно займався музикою та танцями, а потім вирішив, що “аплодисменти йому подобаються більше, ніж аліменти” і переключився на творчість.

Діма Монатик
Діма Монатик

Зараз Діма збирає повні зали (перед карантином), записує альбоми та знімає кліпи один за одним.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.