Секрети стрункості Тіни Кароль: як зробити “зоряну” талію?

Тіна Кароль - струнка. Складно сказати, чи схильна артистка до повноти, проте публіка її пам'ятає здебільшого стрункою та підтягнутою. Звичайно, це запорука її тренувань та здорового харчування.

Перший важливий секрет, який дозволяє улюблениці Дана Балана дотримуватися стрункості і не псувати свою точену фігуру – це професійний підхід до свого здорового раціону. За словами зірки, просто дотримуватися рекомендацій щодо правильного харчування для неї недостатньо. Тому артистка найняла персонального дієтолога, який допомагає їй скласти оптимальний раціон.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Згідно з порадами професійного дієтолога, Кароль під час їди віддає перевагу продуктам з нижчою калорійністю – салатам, кашам, овочам, фруктам. Обов’язкове вживання пісного м’яса або риби. Такі шкідливі продукти, як солодке, борошняне, копченість, смажене, майже повністю виключені з раціону харчування.

Кароль намагається дотримуватись зразкового графіка харчування, тому навіть на роботу бере із собою судочки з продуктами, а не під’їдає фастфуд.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Артистка розповіла в одному зі своїх інтерв’ю, що незважаючи на те, що має дуже щільний графік, а робочий день іноді може починатися як о 5 ранку, так і о першій годині дня, Тіна Кароль не пропускає сніданок, проте пізні прийоми їжі у неї під забороною, особливо після 18 години. Такий підхід дозволяє наситити організм необхідними речовинами та зарядити енергією з ранку на весь день, не перевантажуючи шлунок на ніч.

Ще одна фішка для підтримки осиної талії Кароль – це детокс організму. З певною періодичністю виконавиця та екс-тренер проекту “Голос країни” влаштовує собі так звані розвантажувальні дні. Це дозволяє очистити організм від токсинів та уникнути набряклості.

Мало хто знає, але зірка такого польоту, як Кароль, взагалі ніколи не харчується у ресторанах та кафе. Навіть у райдері зірки є відповідний пункт. А якщо артистці все ж таки доводиться бувати в ресторанах, наприклад, із сином Венею, то вона замовляє або натуральний фруктовий чай, або… звичайний окріп. Як відомо, гаряча вода притуплює почуття голоду та покращує обмін речовин.

Ось таке ось, зіркове життя — ти завжди перебуваєш під пильним прицілом шанувальників та журналістів, тому додати навіть кілька кілограмів — це вже справжня катастрофа, і практично недозволено.

Дан Балан та Тіна Кароль
Дан Балан та Тіна Кароль

До речі, незважаючи на те, що графік у Кароль може часто змінюватися, вона намагається вставати близько шести ранку і приділяти увагу спортивним заняттям — найбільше вона любить скакалку. Дане кардіонавантаження сприяє інтенсивному жироспаленню.

Для ефективних занять Кароль в особняку обладнаний власний спортивний зал. Це ще одна причина, через яку зірка не розповніла за час карантину.

Скандали січня 2022 – переходьте на наш Ютуб-канал Одна хвилина за посиланням внизу, і дивіться цікаві подробиці про ваші улюблені зірки – їх життя, творчість, сім’ю, проблеми та скандали. Не забудьте передплатити наш канал, щоб про всі новини дізнаватися раніше за інших.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.