Все через тата: Брежнєва зізналася, чому не могла відростити волосся

За часів юності Віри Брежнєвої навіть дівчатка носили відростити стрижку "під хлопчика".

Російсько-українська співачка Віра Брежнєва зізналася, що в дитинстві та юності ходила з коротким волоссям. Їй це, звичайно, не дуже подобалося — як і будь-якій дівчині, їй хотілося мати довгі гарні локони. Але не судилося. Саме тому на багатьох архівних фото нинішня красуня виглядає як справжнє гидке каченя.

Як Віра Брежнєва виглядала у школі

Віра Брежнєва у молодості
Віра Брежнєва у молодості

За всі роки, поки Брежнєва на сцені, у неї завжди було довге волосся. Очевидно, відмова від коротких зачісок була аргументована тим, що в дитячі роки, з подачі тата, вона була змушена ходити зі стрижкою “під хлопчика”.

Причина — батькові було складно допомагати своїм маленьким дочкам доглядати їх волосся. Тому він вирішив “дешево і сердито” виключити цю проблему – коли Вірі було близько семи-восьми років, батько відвів її та сестру до перукаря.

“Папі складно давалося щоранку нас зачісувати. Він вирішив це питання просто. Відвів нас у перукарню і нас підстригли. Сестру під каре, мене – під хлопчика або типу того,

– написала Брежнєва.

Коротке волосся вона носила довго. Коли ж Віра завагітніла, їй сказали, що не можна стригтися. Так артистці вдалося відростити своє волосся.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?