Все через тата: Брежнєва зізналася, чому не могла відростити волосся

За часів юності Віри Брежнєвої навіть дівчатка носили відростити стрижку "під хлопчика".

Російсько-українська співачка Віра Брежнєва зізналася, що в дитинстві та юності ходила з коротким волоссям. Їй це, звичайно, не дуже подобалося — як і будь-якій дівчині, їй хотілося мати довгі гарні локони. Але не судилося. Саме тому на багатьох архівних фото нинішня красуня виглядає як справжнє гидке каченя.

Як Віра Брежнєва виглядала у школі

Віра Брежнєва у молодості
Віра Брежнєва у молодості

За всі роки, поки Брежнєва на сцені, у неї завжди було довге волосся. Очевидно, відмова від коротких зачісок була аргументована тим, що в дитячі роки, з подачі тата, вона була змушена ходити зі стрижкою “під хлопчика”.

Причина — батькові було складно допомагати своїм маленьким дочкам доглядати їх волосся. Тому він вирішив “дешево і сердито” виключити цю проблему – коли Вірі було близько семи-восьми років, батько відвів її та сестру до перукаря.

“Папі складно давалося щоранку нас зачісувати. Він вирішив це питання просто. Відвів нас у перукарню і нас підстригли. Сестру під каре, мене – під хлопчика або типу того,

– написала Брежнєва.

Коротке волосся вона носила довго. Коли ж Віра завагітніла, їй сказали, що не можна стригтися. Так артистці вдалося відростити своє волосся.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.