Молода наречена Віктора Павлика розповіла, чому його діти не хочуть приходити до них на весілля

Катя, наречена українського співака Віктора Павліка розповіла, чому його молодшого сина не буде на їхньому весіллі.

10 червня 2020 року в українському місті Дніпрі відбудеться гучна зоряна весілля. Віктор Павлик зв’яже себе узами шлюбу з молодою нареченою Катериною Репяховой. Програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» стали відомі деякі подробиці. Зараз ви їх дізнаєтеся.

Віктор Павлик з молодою нареченою
Віктор Павлик з молодою нареченою

По-перше, Репяхова зізналася, її наречений не любить, коли вона занадто нафарбована.

Ось, що розповідає Катерина:

«Взагалі Віктор Франкович дуже не любить мене нафарбованої, він говорить, що я відразу як лялька красива. Тому моє завдання здивувати його мінімалізмом. На жаль, ми ще не доросли до такого рівня, щоб купувати весільну сукню за 7000 доларів. Тому я схиляюся до того, що це буде український дизайнер. Хочу ще дві сукні ».

Список гостей Віктор і Катя формували з найближчих людей: тільки родичі і вірні друзі.

Зоряні наречений і наречена вже покликали 80 гостей, серед яких діти Віктора від попередніх шлюбів. Прийдуть всі, крім молодшого. Не всі діти Павлика сприйняли позитивно новини про весілля.

Молодшого сина на весіллі знаменитого батька точно не буде. Тим часом співак з нетерпінням чекає, коли всі образи екс-дружини будуть в минулому: «Мені здається, що лід ще не зрушив. Хоча Віктор мріє, щоб всі жили в мирі, щоб навіть якщо ми десь випадково зустрілися, не було ніяких нервів».

Сьогодні співак навіть вдома не забуває дбати про кохану. І Катя не єдина жінка, про яку турбується співак.

«Коли я собі минулої зими купила уггі, він сказав: «Давай Ларисі купимо такі ж. Ну давай. І так буває часто», – розповідає наречена-Репяхова про колишню дружину Віктора Павлика.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Змови на великий гаманець: читай раз в день і буде толк

Нагадаємо, стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020 .

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.