73-річний Валерій Леонтьєв давно влаштувався у Майамі: Юрій Лоза видав секрет, де заробляє гроші співак

Де жити людині та тим більше заробляти день, кожен вирішує самостійно. Є, звичайно, моральні аспекти, але це все залежить від обставин

Представники шоубізнесу давно вже зрозуміли, де краще жити, а де заробляти гроші. Так нещодавно Юрій Лоза розповів про Леонтьєва. Виявляється співак давно, живе у Маямі, США. У Леонтьєва там будинок, а в Росію він приїжджає на роботу. Як сказав Юрій Лоза, його не дратують представники шоубізнесу, які поїхали за кордон. І те, що Валерій Леонтьєв живе в США, його зовсім не напружує.

Юрій Лоза

Звичайно, у російській федерації Валерій Леонтьєв заробляє гроші – це зрозуміло. Як констатує Юрій Лоза, тенденція заробляння грошей зірками шоубізнесу в Росії була завжди. При тому, що жити та користуватися благами вони віддають перевагу за кордоном.

Наприклад, за останні 60 днів за кордон виїхали Андрій Макаревич, Максим Леонідов, Алла Пугачова, Максим Галкін та інші. Усі вони там себе чудово почувають. Юрій Лоза не може зрозуміти, чому сьогодні почали критикувати його колег. Веде ні для кого не секрет, що більшість представників російського шоубізнесу мають нерухомість за кордоном і досить давно.

Юрій Лоза дійшов висновку, що немає різниці, де людина живе. Якщо Валерій Леонтьєв вирішив жити в Маямі і йому там комфортно і дозволяють фінанси, то чому б там не жити. А в Росію він приїжджає на роботу.

Сам Юрій Лоза не збирається нікуди їхати, тому що в нього немає вдома за кордоном і йому нема де там житиме. Також Юрій Лоза вважає, що сьогодні представники шоубізнесу їдуть за кордон, щоб пережити там важкий час.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.