56-річна Марина Зудіна розповіла, ким вона була для Олега Табакова: як сприймав дружину артист

Тяжко бути будь-якій людині, а особливо представнику шоубізнесу, в тіні знаменитості. Як правило, на тлі знаменитості, такої людини практично не видно.

Тяжко бути будь-якій людині, а особливо представнику шоубізнесу в тіні знаменитості. Як правило, на тлі знаменитості такої людини практично не видно. Можна бути талановитою людиною, чарівною і веселою, але ви ніколи не вийдіть з променів слави знаменитості, що знаходиться поруч.

Так вийшло і з Мариною Зудіною. Олег Табаков пішов із життя 4 роки тому. Після цього часу Марина Зудіна прийшла до тями і їй довелося розпочати нове життя. А це непросто у такі роки.

Акторці доводиться багато працювати, займатися дітьми та звичайно вона не забуває свого коханого чоловіка. Після того як Олег Табаков пішов із життя, Марина Зудіна виявила, що значна кількість людей відвернулися від неї. Марині Зудіної довелося наново налагоджувати зв’язки та знайомства. У житті з’явилися нові люди.

Усі навколишні раптом виявили, що актриса має силу досягати поставленої мети. Як зізнається Марина Зудіна, що коли жив Олег Табаков, то її сприймали як дружину знаменитості, а не як актрису. Проте, перш ніж вона стала дружиною Олега Табакова, то була творчою людиною та активно знімалася в кіно.

Олег Табаков та Марина Зудіна

Нині це повернулося. Все, чого акторка досягла за нещодавні 4 роки, це лише завдяки її завзятості та працездатності. Вже ніхто не скаже, що її успіхи стали завдяки її чоловікові Олегу Табакову. Це її заслуги та лише її. Марина Зудіна почала вибудовувати стосунки з людьми наново. І Марина Зудіна з цікавістю побачила, що люди дивуються, тому, що акторка сама досягла.

Марина Зудіна чесно зізналася, що тривалий час вона була ніби “додатком” до Олега Табакова і її вперто не хотіли сприймати як особистість, а тим більше як актрису.

Як згадує Марина Зудіна, Олег Табаков постійно загравав із нею. Він любив жартувати з дружиною і дуже хотів привернути увагу актриси. Такі стосунки у подружжя були понад 25 років. Марина Зудіна констатує, що вона була для Олега Табакова, напевно, більше жінкою. Хоча, природно, вона також була і партнер, і мати його дітей.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.