30-річний Микита Пресняков вирішив не мовчати, а розповісти правдиву ситуацію про підпал замку Пугачової та Галкіна

У мережі з'явилося неоднозначне відео, героєм виступає старший онук Алли Пугачової, син Володимира Преснякова та Крістіни Орбакайте. Що говорить про це сам Микита

У мережі з’явилося неоднозначне відео, героєм виступає старший онук Алли Пугачової, син Володимира Преснякова та Крістіни Орбакайте.
Автор ролика каже, що Микита Пресняков винен у злочині, а саме у підпалі, і допомогли йому двоє інших зіркових спадкоємців.

Артист вирішив не мовчати, а розказати правдиву ситуацію.
Відомо, що невдовзі після подій 24 лютого 2022 року сім’я Пугачова – Галкін з двома дітьми поїхали з росії, зараз перебувають в Ізраїлі.

Микита Пресняков вирішив розповісти, що думає про підпал будинку

Вони були першими знаменитостями, які не побажали перебувати в Росії після вторгнення в Україну.

На батьківщині у зіркової пари залишилися будинки та квартири, у тому числі й будинок – замок у населеному пункті Грязь. За даними зі ЗМІ, онук Пугачової стежить за тим, щоб у особняку було все гаразд.

Автор відео впевнений, що Микита винний у пожежі і здійснив підпал. Автор вважає, що в цьому йому допомогли зіркові діти популярних співаків Малініна та Малікова.
У ролику йдеться про те, що три поверхи особняка серйозно пошкоджені, і навіть загинуло двоє людей, що були поруч.
Далі у відео йде інформація про порушення кримінальної справи, про те, що хлопці – тезки Пресняков та Малінін знаходяться у відділенні поліції, а Стефанія Малікова відпущена під заставу.

Микита Пресняков заперечує цю інформацію. Він розповів, що з Микитою Малініним бачився одного разу, коли вони брали участь в одному струм-шоу, а зі Стефанією він взагалі особисто не знайомий.
Онук Пугачової стверджує, що до селища Бруд він не їздить, весь час проводить у Москві, у студії або на дачі зіркової бабусі (не замок), де займається ремонтом з особистої ініціативи.

Маючи таких знаменитих родичів, Микита зізнається, що йому не властивий образ мажору, який співаку постійно приписує преса.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.