48-річна Юлія Висоцька розповіла, чому на неї звернув увагу Андрій Кончаловський: доленосна зустріч

Зустріч актриси, телеведучої Юлії Висоцької та відомого режисера, сценариста Андрія Кончаловського відбулася в далекому 1996 році, в Сочі

Там проводився кінофестиваль. Досі пара все ще разом, хоча багато хто вважає їх союз мезальянсом.

Юлія стала п’ятою дружиною сценариста, різниця у віці пристойна: чоловік старший на 36 років, а разом вони вже 24 роки.
За такий тривалий період у шлюбі було чимало складнощів, але гучні скандали оминули їхньою стороною. Юлія Висоцька вважає, що шлюб залишається міцним тривалий час завдяки спільним інтересам подружжя.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Популярна телеведуча розмірковує, що деякі люди мають такий характер, коли їм комфортно жити з антиподом. Однак у більшості психіка влаштована таким чином, що для пари вибирається схожа за характером та інтересами людина, і навіть іноді існує зовнішня схожість у щасливого подружжя.

Ми вибрали другий шлях, відчуваючи морфологічне душевне співзвуччя – зізналася Юлія Висоцька. Людині властиве зближення за духом, вважає телеведуча.
Сімейний союз актриси та режисера зміцнюється спільними творчими роботами. Юлія Висоцька зіграла у багатьох фільмах та театральних постановках, у яких сценаристом та режисером є Андрій Кончаловський.
Нещодавно відбулася прем’єра вистави “Приборкання норовливої” з постановкою Кончаловського та Юлією Висоцькою у головній ролі.

На думку відомого психолога, у подружжя, що тривалий час живе разом, подібність проявляється у відношенні до певних подій і навіть у зовнішньому вигляді. Такі стосунки називаються гармонійними. Для них смішні одні й ті ж жарти, вони посміхаються одночасно. А також стиль улюбленого одягу дуже схожий.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.