Яке остаточне рішення ухвалили актори “Дизель Шоу”: “Вижити за всяку ціну”, шанувальники зачекалися на улюблених акторів

Нормальне життя змінилося для українців після того, як 24 лютого 2022 року Росія напала на Україну. Понад 2 місяці звичні заняття, відправлені на задній план.

Нормальний темп життя різко змінився для всіх українців після того, як 24 лютого 2022 року Росія напала на Україну. Понад два місяці звичні заняття відправлені на задній план.
Актори українського гумористичного концертного проєкту “Дизель – шоу” вирішили поступово повертати людей до звичних справ та способів відволікання від нагальних проблем. А також підбадьорити шанувальників запального серіалу “Вижити за всяку ціну” у вигляді випуску нового епізоду.

“Дизель Студіо” визнано найрейтинговішим продуктом на телевізійному каналі ICTV.
“Дизель-шоу” зробили яскравий анонс чергової серії “Вижити за будь-яку ціну” на офіційній сторінці соцмережі Інстаграм популярного проєкту. Дизелі вважають, що українці мають поступово повертатися до звичайного життя. Прем’єра нової серії запланована на 27 травня 2022 року.
У кадрі глядачі побачать улюблених та знайомих акторів: Вікторію Булітко, Яну Глущенка, Єгора Крутоголова, Олександра Бережка, Віталіну Біблів.

Що нова серія? У місці проживання героїв зникає електрика. Для того, щоб весело провести час, вони вирішили пограти у “Відгадай”, захопливу гру. Смішний момент: Петровича можна відгадати лише за особливими ознаками. Вони такі: людиною вона буває, коли тверезий, якщо випив, одразу стає співаком, є неперевершеним, талановитим актором у випадках, коли потрібно терміново відмазатися.

Запальний уривок гумористичного продукту викликав позитивні емоції та коментарі у передплатників та шанувальників серіалу, оскільки багато хто вже давно чекав на вихід нових епізодів.

Одна фанатка емоційно написала: “Ура, я так чекала!”, інша вважає, що це справжній шедевр, у тому числі й Вікуся.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.