60-річний Ігор Кондратюк відверто розповів, за яких умов Україна зможе прийняти “Євробачення”

Що думає Ігор Кондратюк щодо проведення в Україні у 2023 році музичного конкурсу "Євробачення"? Все ж таки у нього є досвід проведення різних шоу

На думку українського телеведучого, відомого продюсера Ігоря Кондратюка, наступного 2023 року в Україні неможливо буде провести міжнародний музичний конкурс “Євробачення” за умови, якщо бойові дії в країні не припиняться.
Так він висловився в інтерв’ю Радіо Свобода.

Телеведучий вважає, що для проведення проєкту такого масштабу необхідно витіснити російських окупантів за межі України у кращому разі, або хоч би за фактом на період 2014 року. Кондратюк розмірковує, що організаційний комітет міжнародного пісенного конкурсу не зможе ухвалити рішення про проведення заходу в країні, де агресором обстрілюється вся територія України – від заходу до сходу.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Відомий продюсер вважає, що ідея проведення конкурсу у Маріуполі має патріотичне значення, проте інфраструктура міста повністю зруйнована, що є серйозною перешкодою для залучення туристів.
Кондратюк думає, що є можливість побудувати зал, де виступатимуть конкурсанти. Але люди, які його заповнять, потребують елементарної безпеки. Тому, у кращому разі, буде можливість провести міжнародний фестиваль у Львові або у Києві.
Чому зараз обговорюються місця в Україні, де можна проводити конкурс?

У міжнародному фестивалі беруть участь представники кожної країни Європи, які подали заявку. Дія відбувається у прямому ефірі, один соліст або музична група виконує сингл, тривалість якого не перевищує три хвилини. Залучено у поданні може бути не більше шести осіб.
Наступні змагання музикантів мають бути проведені у тій країні, яка перемогла у попередньому конкурсі.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.