20-річний Роман Сасанчин, переможець “Голосу країни”, розповів, як він нарешті побачився з дочкою (Фото)

Молодий український музикант Роман Сасанчин переміг у популярному українському вокальному шоу "Голос країни" у десятому сезоні. Після цього став популярним.

За ним у соціальних мережах стежить безліч передплатників.
Після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, його молода дружина Іванна разом із дочкою покинула Україну та проживала у Польщі. Тривалий період Роман не бачився з дружиною та дитиною, переживав від розлуки з ними.
Не все було гладко в сімейному житті у молодої пари. Для шанувальників стала шоком новина про можливе розлучення Романа та Іванни. Проте молодим людям вдалося налагодити стосунки та мир у сім’ї відновився.

Тепер дружина виконавця повернулася до України з Польщі. Відповідні знімки з’явилися на її сторінці у соціальній мережі. Щасливий батько цілує маленьку Елізабет доньку, яку не бачив кілька місяців. Молоді люди зараз перебувають у Тернополі.
Іванна поділилася зі своїми передплатниками про труднощі переїзду, але запевнила всіх, що тепер їхня родина щаслива.

Роман із донькою Елізабет

Відомо, що наприкінці квітня Іванна та Роман вирішили повінчатися. Ця новина шалено втішила шанувальників музиканта та його сім’ї, особливо після розмов про майбутнє розлучення.
Ідеєю про вінчання молоде подружжя поділилося з фанатами після відвідування храму для того, щоб присвятити паски. Роман та Іванна зізналися, що щасливі, а коли в Україні настане мирний час, щастя не буде меж.

Урочистість весілля молоді люди планують провести після перемоги України над російським агресором. Пара не проводила пишну церемонію раніше, тихо розписалися в РАГСі, і відзначили подію у колі найближчих людей.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.