38-річний Юрій Ткач із “Квартал 95” показав як його зустрічала дружина та донька після двох місяців розлуки (Відео)

Юрій Ткач, його дружина Вікторія, дочка Ліза змушені були розлучитися через віроломне вторгнення Росії в Україну. Два місяці розлуки пройшли тяжко для українського коміка

Його багато хто знає про співпрацю зі “Студією Квартал-95”. Актор весь час перебував в Україні, його дружина з дочкою виїхала до Болгарії, де перебувала досі.
Після від’їзду сім’ї до безпечного місця, відомий телевізійний актор дав інтерв’ю для програми “Зоряний шлях”, у якому розповідав про те, як важко було вивезти сім’ю з України.

Рішення про переїзд приймалося тяжко, не відразу. Понад три тижні після нападу російських окупантів сім’я проживала у Києві. Але далі залишатися стало дуже небезпечно, і Юрій повіз дружину, дитину, маму, її подругу, дружину брата з дитиною та свого собаку якомога далі від Києва. Зупинилися переночувати у Вінниці, вночі прогриміли вибухи, і коли артист побачив реакцію маленької доньки, яка була шокована, він вирішив вивезти сім’ю за межі України. Актор зрозумів, що чинить правильно і дітям цього точно не потрібно.

Сім’я відомого коміка перебувала у Болгарії з іншими українськими громадянами, брали участь в організації мітингів. Крім того, працювали у волонтерському центрі.
За два місяці Вікторія з дочкою Лізою повернулися до України. Про цю подію дружина актора розповіла у соціальній мережі та опублікувала зворушливий відео ролик.

Там видно, як дочка поспішає обійняти батька, і до них приєднується її мати. І батьки, і дочка плачуть від радості після розлуки за кілька місяців.
Як пише Вікторія, вони рідко розлучалися раніше. Вона шкодує, що сім’я пробуде разом лише два дні, а потім вони знову розлучаться, хоч і не так надовго.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.