36-річна Злата Огнєвіч емоційно та відверто зізналася, чому вона передумала залишатися жити у США

Що для кожної людини є Батьківщина? У чому вона полягає? Можливо у спогадах дитинства, коли ви босими ногами бігали калюжами після дощу, а може в тому запаху польових квітів

Це не можна пояснити, Батьківщину можна лише відчувати. Кожна людина відчуває це по-різному, проте всі знають, що Батьківщина лише одна.

Після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, багато жителів нашої країни по-іншому сприймають пріоритети у житті. Виявилося головним у цьому житті сьогодні, є саме життя. Слово Батьківщина набуло іншого забарвлення та значення для кожного українця.

Злата Огнєвіч хотіла здійснити свою дитячу мрію – жити та працювати у США. Проте протягом усієї своєї творчої діяльності українська співачка дійшла висновку, що найкраще місце на планеті – це Батьківщина. Нещодавно співачка розповіла, чому вона дійшла такого висновку. Адже Злата Огнєвіч побувала у багатьох країнах світу, а жити залишилася в Україні. Наразі співачка їздить країнами та дає благодійні концерти, а кошти передає на допомогу Україні. Як сказала Злата Огнєвіч їй подобається США, там великі можливості та гарна природа. Проте співачка згодом зловила себе на думці, що вже не мріє жити в США.

Після того, як вона поїздила багатьма країнами, то зрозуміла, що вона живе у класній країні та ця країна називається Україна. Як написала Злата Огнєвіч: “У нас реально крута країна, культура, люди та цей особливий український вайб!” Злата Огнєвіч сказала, що вона бачить, що останнім часом українці прокидаються і це тішить її.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.