48-річний Олег Винник зник і не виходить на зв’язок навіть у соцмережах: де зараз співак, у теробороні чи Німеччині?

Події 24.02.2022 року, які трапилися в Україні з вини російської федерації показали сутність росії та те, як належить до України та до світу

Більшість демократичних країн засудили політику російської федерації щодо України. Багато людей в Україні вимушено залишили свої будинки та квартири та переїхали у безпечні місця на захід України, а деякі за кордон. Представники шоубізнесу також залишили нажиті місця і з сім’ями поїхали.

Дехто опинився за кордоном. Інші повернулися і вступили до лав ЗСУ або тероборони. Треті почали їздити Україною та давати концерти для підняття морального духу захисників. Частину представників шоубізнесу гастролюють Європою та США та дають благодійні концерти, а кошти перераховують на допомогу Україні.

На тлі цих подій в Україні не видно загального улюбленця публіки Олега Винника. Він зник і не виходить на зв’язок із шанувальниками у соцмережах. Де він знаходиться і що робить, це питання ставлять собі багато його шанувальників та звичайних людей. Для деяких фанів це стало темою номер один. Хоча Олег Винник і у мирний час робив мало публікацій, проте можна було зрозуміти, де він і чим займається. Сьогодні шанувальники співака розчаровані мовчанням Олега Винника, а дехто намагається з’ясувати, де він перебуває.

У соціальних мережах блукає інформація, що Олег Винник нібито поїхав до Німеччини. Такий висновок шанувальники роблять із того, що раніше співак працював у цій країні. Але є й люди, які кажуть, що Олег Винник перебуває у теробороні та нібито у них повірені джерела. Проте багато хто розчарований, що Олег Винник не виходить на зв’язок і не повідомляє, де він перебуває. Адже в цей важкий для України час багато представників українського шоубізнесу намагаються допомогти Батьківщині.

Але чи зник насправді Олег Винник? Можливо, він захищає Україну нарівні з Тарасом Тополем, Андрієм Хливнюком та іншими? Якщо це вірно, то багато хто бажає Олегу Виннику здоров’я та удачі.
А ви як думаєте, де зараз перебуває Олег Винник?

Прочитайте, що думають про це у соціальних мережах:

""

 

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.