42-річний Андрій Хливнюк танцем психологічно підтримав своїх шанувальників та всіх українців (Відео)

У непростий час для України після вторгнення російських окупантів для всіх українців важливо підтримувати бойовий настрій. Це можна робити різними способами

Для багатьох фанатів українського музичного гурту, який виконує композиції у стилях “фанк”, “хіп-хоп”, “рок”, читати повідомлення та дивитися нові відео від улюблених артистів є справжньою психологічною підтримкою.
Фронтмен групи “Бумбокс”, Андрій Хливнюк, з перших днів нападу росії на Україну записався до лав територіальної оборони нашої країни. Тепер український музикант слугує у патрульній поліції. І навіть у складні часи важливо бути у бойовому настрої, що й доводить вокаліст, знімаючи кумедні відеоролики.

Лідер гурту, у перервах між завданнями, виклав на своїй сторінці у соціальній мережі відео, де він танцює та співає під відому пісню, яку виконували у 80-х роках минулого століття дівчини із західнонімецького гурту “Arabesque”. Андрій забув слова, але викрутився, і це було весело.
Музикант підписав ролик приємними словами – від Андрія Хливнюка нотки позитиву.

Веселий виконавець із групи “Бумбокс” вже отримав поранення під час мінометного обстрілу. На той час він опублікував фото з лікарні, де у музиканта рана на обличчі та сильний набряк під правим оком. Після відновлення у шпиталі він знову повернувся до ладу для захисту України.

Коментарі до відеоролика позитивні, людям сподобався кумедний танець Андрія. Шанувальники співака пишуть про те, як їм приємно знову спостерігати, як артист їх веселить. Це було б новим флешмобом – коментують передплатники. Фанати вважають, що співак має чудовий вигляд, дякують за позитивний, і певною мірою божевільний танець.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.