Федір Добронравов став безробітним

Зірка серіалу "Свати" через світову пандемію позбувся усіх своїх проектів і сидить вдома абсолютно без роботи.

Для людей творчих професій режим карантину, як і для багатьох інших, обернувся кризою і безробіттям.

Зірка серіалу “Свати”, справжній улюбленець глядачів Федір Добронравов у відвертому інтерв’ю зізнався, що теж залишився без роботи і сидить зараз вдома з сім’єю на самоізоляції.

Актор поділився, що усі його проекти на даний момент заморожені. Але він не втрачає бадьорості духу. За словами Добронравова, ситуацію у світі можна порівняти з нещасним випадком, який не можна ні передбачити, ні обговорювати.

Через всесвітній карантин довелося призупинити і головний проект Федора на сьогодні — зйомки 7-го сезону серіалу “Свати”. Планувалося, що робота над створенням нових серій буде відновлено на початку липня. Але поки що про це точно ніхто не говорить, адже режим самоізоляції можуть продовжити.

Федор Добронравов в сериале "Сваты"
Федір Добронравов у серіалі “Свати”

Сам же актор зізнався, що це найважчий період у його житті, і він вперше стикається з подібним. Навіть у суворі кризові 90-ті у нього була робота в театрі “Сатирикон”. Тоді всі актори отримували копійки і працювали на одному тільки ентузіазмі. На жаль, у сучасній ситуації у людей і зовсім немає можливості відвідувати будь-які громадські місця, у тому числі і театри.

Але Добронравов все одно радий тому, що він живий і здоровий — а все інше з часом обов’язково налагодиться.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.