Надія Бабкіна вперше вийшла на зв’язок після коми

На початку квітня співачку госпіталізували з підозрою на коронавірус. Пізніше Бабкіну ввели у стан штучної коми на декілька днів. Вперше за цей місяць вона вийшла на зв'язок з шанувальниками.

1 квітня народну артистку Росії Надію Бабкіну госпіталізували в одну з московських клінік з діагнозом пневмонія, яку викликала коронавірусна інфекція.

Стан співачки був нестабільним, тому лікарі прийняли рішення ввести її в штучну кому і підключити до апарату штучної вентиляції легенів.

Через кілька днів 70-річна Бабкіна прийшла в себе і продовжила курс лікування. Весь цей час вона не спілкувалася з пресою і не виходила на зв’язок в офіційних соціальних мережах. Всю інформацію надавав чоловік співачки Євген Гор.

Перше повідомлення від Бабкіної з’явилося рівно через місяць після госпіталізації. 30 квітня вона опублікувала фотографію на своїй сторінці в Instagram, під якою повідомила, що вона перемогла хворобу і вже перебуває вдома.

Крім новин про свій стан, артистка щиро подякувала усьому медичному персоналу, який допомагав їй боротися з недугою й усіляко доглядав за нею.

Вона також додала, що духовна підтримка і доброта небайдужих людей мотивували її на швидке одужання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.