Влад Топалов емоційно заступився за свою дружину Регіну

Чоловік скандальної телеведучої Регіни Тодоренко Влад Топалов втомився від цькування дружини і вирішив висловитися в сторону всіх ненависників.

Після необережного висловлювання Регіни Тодоренко про домашнє насильство під час інтерв’ю в Інтернеті почалося справжнє цькування ведучої.

Через день після інциденту дівчина намагалася вибачитися, але це викликало ще більшу хвилю обурення з боку суспільства. Після цього Тодоренко і зовсім зникла з життя соціальних мереж і вже п’ять днів не публікує ніяких фото або відео.

Порушити мовчанку вирішив її чоловік, співак Влад Топалов. Він вийшов у прямий ефір зі своїми підписниками в мережі Instagram. Діалог, який Влад вів з фоловерами, які задавали питання і продовжували писати різні образи, був вельми емоційним.

Топалов заявив, що за ці кілька днів його дружина втратила все, до чого так довго йшла. У неї забрали всі звання і розірвали великі контракти, Регіна залишилася без проектів, роботи і грошей.

Влад Топалов и Регина
Влад Топалов і Регіна

“Все, що ви маєте проти мене, моєї дружини, моєї сім’ї — це все неважливо. Як би ви там не розривалися від злості на своїх диванах. Від заздрості, ненависті … Це все неважливо! Ви не важливі! Життя моєї сім’ї, здоров’я моєї сім’ї — це важливо. Я вас не боюся. А ось втрати близьких я боюся. І я вам чесно скажу, моя сім’я пережила важкий стрес за останні п’ять днів. Я дуже сподіваюся, що усі 20 тисяч людей, які написали під моїм постом мерзенні, огидні коментарі, що ви собою задоволені. Що ви собою пишаєтеся! Що комусь просто дуже погано і боляче. Ви молодці, ви можете собою пишається”, — відверто висловився Влад Топалов під час прямого ефіру.

У кінці він закликав усіх бути добрішими один до одного. Він зазначив, що грубі коментарі, сповнені ненависті, пишуть не тільки про нього і на адресу Регіни, але і на адресу їхнього маленького сина, якому всього рік. “Хіба він заслужив на це?”, — запитав Топалов зі сльозами на очах.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.