Кохання та зрада в житті Ані Лорак: Фалеса, Ребров, Мурат Налчаджіоглу

Кароліна Куек, яка відома як співачка під сценічним ім'ям Ані Лорак, - красива та ефектна жінка, але це не надто допомогло їй.

Жінка створена для кохання. У своєму інтерв’ю Єгору Хрустальову співачка сказала, що в її житті не було нерозділеного кохання. Але в іншому недавньому інтерв’ю на RU.TV (у листопаді 2020 року) Кароліна зізналася, що у її житті не було кохання без страждань.

Першим чоловіком у житті артистки став її продюсер Юрій Фалеса. Вони познайомилися у Чернівцях на пісенному фестивалі 1992 року. Кароліні було 13 років, Юрій на 18 років старший. Трохи згодом продюсерський центр Фалеси підписав на 10 років контракт із талановитою дівчиною, яка подає великі надії. Спочатку їхні стосунки були стосунками продюсера та співачки, але поступово переросли у любовні. Незважаючи на те, що Фалес був одружений і мав дітей. 1997 року, коли дівчина стала повнолітньою, пара почала жити разом. Вони прожили разом 8 років і 2005 року розлучилися. Ініціатором розриву стосунків була Кароліна.

Дмитро Гордон в інтерв’ю поставив співачці питання, чи було у цих відносинах кохання з її боку? Кароліна відповіла, що, звичайно, була. Але вже ставши дорослою, вона розуміє – це було кохання дівчинки, а не жінки. Колишній продюсер Ані Лорак у своєму недавньому інтерв’ю у лютому 2021 року на каналі PeopleLife зізнався, що він був тираном. Ставши з віком мудрішим, він зрозумів, що багато в чому у відносинах з Кароліною був неправий.

Другим коханим чоловіком у житті Ані Лорак був футболіст Сергій Ребров. Чоловік відповів їй взаємністю, але він був одружений, а на роль коханки Ані не погодилася.

Того ж 2005 року, в якому вона розлучилася з Фалесою, співачка відпочивала у Туреччині. Там вона познайомилася з підданим Туреччини Муратом Налчаджіоглу. Чоловікові було 30 років, Кароліні 27. 2009 року закохані вирішили одружитися. Вони зареєстрували свої відносини у Києві, а урочисте весілля відбулося у Туреччині. Мурат залишив батьківщину, переїхав жити до коханої до Києва та зайнявся ресторанним бізнесом. Йому не дуже подобалася активна концертна діяльність дружини, але люди, що люблять, знайшли компромісне рішення. Про це розповіла співачка у програмі «Наодинці з усіма». У 2011 році в сім’ї народилася дочка Софія, хрещеним батьком якої став Філіп Кіркоров.

У 2017 році стала очевидною чергова, як виявилося згодом, зрада Мурата. Кароліна, для якої сім’я була у пріоритеті, сприйняла зраду коханого як зраду. Вона з дитиною пішла від чоловіка. У 2019 році було оформлено офіційне розлучення. Донька залишилася жити з матір’ю, а Мурат може відвідувати дитину будь-коли. У програмі «Доля людини» співачка сказала, що вона спілкується із колишнім чоловіком заради доньки.

Після розлучення Ані Лорак почалися романтичні стосунки з Єгором Глібом, з яким вони вже були знайомі. Артистка підтвердила ці відносини, розмістивши у соціальній мережі спільний знімок. Молодий чоловік – російський саунд-продюсер і молодший за Каролину на 14 років. Він був одружений і має маленьку дитину. Колишня дружина Єгора, українська співачка TAYANNA, в інтерв’ю Каті Осадчій також підтвердила стосунки батька своєї дитини з Ані Лорак. Нині немає жодних коментарів щодо цих відносин. Імовірно, закохані розлучилися.

Весною 2021 року ходили затяті чутки про відновлення відносин поп-діви з колишнім чоловіком. Ані Лорак ці чутки аж ніяк не підтверджує. У програмі «Доля людини» у квітні цього ж року співачка зізналася, що має коханого чоловіка. Але його ім’я вона поки що тримає в секреті.

В інтерв’ю Дмитру Гордону Кароліна розповіла, що у її житті було багато привабливих пропозицій від заможних та впливових чоловіків. Але вона впевнена, що без кохання не може бути стосунків. А у вищезгаданому інтерв’ю на RU.TV жінка зізналася, що у неї досі немає відповіді на запитання, що ж таке кохання та як його зберегти.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.