“Справжня Роксолана в житті”: Наталія Сумська розкрила таємницю першої зустрічі з чоловіком

Наталія Сумська отримала від своїх батьків багату спадщину – і красу, і талант, і працьовитість. Вона реалізована у професії та щаслива у сімейному житті.

Майбутня народна артистка України народилася на Київщині, в селі Катюжанка. Батьки майбутньої артистки – відомі актори Львівського українського драматичного театру, а трохи згодом – Запорізького музично-драматичного театру. Маленька Наташа їздила з батьками на гастролі та проводила з ними багато часу у театрі. Вже у дошкільному віці виходила на сцену, з маминою допомогою записувала постановку для радіо.

Наталя завжди знала, що стане акторкою. У 1977 році відбулися одразу дві знакові для Наталії події – вона закінчила театральний інститут ім Карпенка-Карого і одразу ж вступила на службу до київського театру імені Івана Франка. Наталія Сумська зайнята у виставах, які є класикою театральних вистав. Вона успішно знімається у кіно. Її першою роллю у 22 роки була роль Наталки Полтавки в однойменному фільмі, потім ще одна головна роль – Христина у «Дудариках». За цими ролями пішла ціла низка блискучих робіт у кіно. Проте, артистка відмовляється від ролей у низькопробних серіалах, віддаючи перевагу ролі в театрі. Наталія Сумська – театральна зірка першої величини.

А ще народна артистка чудово співає та могла б бути професійною співачкою. Свого часу відомі українські автори пропонували їй виконувати свої пісні, але Наталя цей шанс упустила. Про що вона, до речі, не шкодує та реалізовує свій талант співачки у деяких театральних постановках. Наприклад, у рок-опері «Біла ворона», яку поставив театральна компанія «Бенюк і Хостікоєв».

Першим чоловіком Наталії був відомий кінооператор Ігор Мамай. Їхня дочка Дарина народилася 1982 року. Згодом дбав про Дар’ю вже другий чоловік Наталії – Анатолій Хостікоєв. Знайомі були Наталя та Анатолій ще зі студентських років і тоді вже відчували один одного симпатію. Але так вийшло, що їх шляхи розійшлися на десять років. Нині Наталя та Анатолій одружені вже понад двадцять п’ять років. Їхній спільний син В’ячеслав народився 1996 року. Анатолій Хостікоєв – народний артист України, актор київського театру імені І. Франка, співзасновник театральної компанії «Бенюк та Хостікоєв».

Діти Наталії Сумської не змінили сімейної традиції – вони також артисти. Дочка Наталії, Дар’я Мамай-Сумська, закінчила естрадно-циркове училище. Вона естрадна співачка, випустила сольний диск із піснями, співпрацює з театральною компанією «Бенюк та Хостікоєв». Син В’ячеслав Хостікоєв закінчив театральний університет імені Карпенка-Карого, служить в одному з ними театрі.

Наприкінці дев’яностих років на телеекрани вийшов високорейтинговий історичний серіал «Роксолана» про пристрасне кохання невільниці Роксолани та султана Сулеймана. Роль Сулеймана у серіалі виконав Анатолій Хостікоєв, а роль Роксолани – молодша сестра Наталії, актриса Ольга Сумська. Актори настільки чудово зіграли свої ролі, що глядачі почали приписувати їм роман у життя. Насправді в житті у Анатолія Хостікоєва роман із його дружиною, Наталією Сумською.

Мати сестер Наталії та Ольги Сумських, заслужена артистка УРСР Ганна Опанасенко-Сумська, в одному з інтерв’ю сказала: «Оля моя – Роксолана у кіно, а Наташа – Роксолана у житті».

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.