Аїда Ніколайчук розповіла правду про двох таємних чоловіків та роботу на Х-факторі

Співачка Аїда Ніколайчук, володарка голосу унікального тембру та чистого звучання, не здобула б широкої популярності, якби не взяла участь у вокальному шоу «Х-фактор».

Її голос звучав так незвично, що під час першого виходу на сцену судді шоу запідозрили її у використанні фонограми. Аїда виконала ту ж пісню а-капела і зачарувала суддів.

Співачка брала участь у 2-му сезоні вокального шоу у 2012 році та у 3-му сезоні у 2013 році. У 2-му сезоні виконавиця не дійшла до фіналу, а наступного року стала переможницею 3-го сезону телевізійного шоу.

У тому ж 2013 Аїда почала співпрацювати з Sony Musik, компанією звукозапису світового значення. Цього ж року відбувся перший сольний концерт вокалістки, вийшли два її кліпи та перший альбом. 2014-го у 2015-му роках з’явилися нові пісні у виконанні володарки «кришталевого» голосу. У 2016 році Аїда хотіла представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення, але не пройшла національний відбір.

У 2016 році переможниця вокального шоу вийшла заміж вдруге за Микиту Подольського, який був професійним мотогонщиком. Микита проживав у Мінську і був молодший за дружину на 12 років. Заміжня на деякий час співачка взяла творчу паузу. Через п’ять років «ілюзії щастя» Аїда подала на розлучення із чоловіком і поїхала до Японії.

Аїду запросили до Токіо взяти участь у музичному шоу «Моцарт» на телебаченні, в якому співачка співала японською мовою і стала переможницею вокального змагання. Усі витрати за участь у шоу взяла на себе японська сторона.

А розпочиналася біографія Аїди Ніколайчук в Одесі. Майбутня співачка народилася у цьому місті у 1982 році. Дівчинка завжди любила співати, була солісткою в хорі, брала участь у різноманітних музичних заходах. Але вона вважала співи своїм хобі, і ніколи не думала, що спів може стати головною справою її життя. Аїда також любила шити та вигадувати нові моделі одягу. Тому вона пішла навчатись у швейне училище. Під час навчання дівчина підробляла в одеській музичній хіп-хоп групі бек-вокалісткою.

У 2002 році майбутня артистка вийшла вперше заміж і народила сина. На момент участі у «Х-факторі» молода жінка працювала у магазині касиром.

На пісенному конкурсі творчим наставником вокалістки був Ігор Кондратюк. У свій час ходили чутки, що Аїда Ніколайчук та Ігор Кондратюк пов’язані таємними романтичними стосунками. Але ці чутки нічим не підтвердились. До того ж, артистка збиралася заміж за звукорежисером проекту, а трохи пізніше вона почала зустрічатися зі своїм майбутнім другим чоловіком.

Нині співачка живе у Києві із сином. У Аїди Ніколайчук розпочався новий період у творчості. Має свою команду і всі разом вони готують до виходу новий альбом вокалістки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.