Оля Полякова зганьбилась на кордоні: намагалася скористатися становищем і сховати від війни багатого чоловіка

Українська зірка Оля Полякова із сім'єю перебралася жити до Франції. Журналісти дізналися, що зірка з дочками та мамою живе у будинку її подруги Ніки Білоцерківської

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну зіркова мати разом із чоловіком Вадимом вивезли дітей із Києва. Якийсь час вони разом жили на заході України, потім вирішили виїжджати за кордон.

Як зізналася співачка, їй було дуже важко усвідомлювати, що доведеться попрощатися з чоловіком. В одному з інтерв’ю Оля Полякова поділилася, що у неї виникла думка скористатися своїм зірковим становищем та популярністю, щоб домовитися з прикордонниками про виїзд чоловіка.

Це був жест розпачу

– зізнається співачка.
Відповідь прикордонників була однозначною – подружжю залишилося лише попрощатися на кордоні. До речі, чоловік Полякової Вадим Буряковський і не прагнув виїхати, він навіть записався в тероборону, але артистка подумала, що може сама все вирішити. Зірка не приховує – розставання з коханим через війну далося їй болісно, а ось що допомогло їй зібратися і не впадати у відчай, перебуваючи за межами рідної країни:

Поки я не почала працювати, допомагати нужденним, я не могла прийти до тями.

Оля Полякова мешкає у Франції
Оля Полякова мешкає у Франції

Ще одне питання, яке хвилювало співачку, – знаходження її матері в Росії. За її словами, вона не почувалася вільною, маючи заручника у ворожій країні. Зараз мама Полякової живе зі своєю зірковою дочкою та онуками у Франції. Загальний побут співачка коментує з гумором:

Коли ти не живеш з 18-ти років із мамою, а зараз доводиться ділити з нею господарство і площу, зізнатися, доводиться несолодко.

У будинку, де вони живуть, немає нянь та домробітниць. Оля разом із дочками займається домашнім господарством та кулінарією. Дівчатка у всьому допомагають, а Полякова душі не чає у своїх помічниках.

Які чудові у мене дівчата.

Талановита співачка також замислюється про те, що могла б давати приватні уроки вокалу. Нагадаємо, що Оля Полякова виступає на благодійних концертах для допомоги українцям.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.