Олексій Арестович – невизнаний талант чи засланий козачок: що відомо про таємне минуле “краша” українок

Олексій Арестович став крашем українських жінок та народним заспокійливим. Його життя сповнене непередбачуваних вчинків та поворотів

Відомо, що Олексій Арестович народився та провів дитинство в Кахетії, Грузія. Його батько Микола був офіцером. Закінчив київську школу та вступив на біолога до КНУ ім. Т. Шевченка. З обраним напрямком хлопець помилився, невдовзі покинувши навчання. Молодий Арестович всерйоз цікавився акторською майстерністю, 17 років свого життя присвятив театральній студії “Чорний квадрат”. Також знімався у деяких другорядних ролях телепроектів.

Олексій Арестович речник від влади
Олексій Арестович речник від влади

Про те, що Олексій Арестович був розвідником, широка публіка дізналася нещодавно. Очевидно, скориставшись прикладом батька-військового, Арестович закінчив Одеський інститут сухопутних військ. Там він здобув спеціальність військового перекладача.

Після 2014 року Арестович був розвідником у ГУР України, як він сам стверджує, він здійснив тридцять три бойові виходи за лінію фронту. Олексій був членом партії “Братство”, співосновав організацію “Проти всіх”. Також організував благодійний фонд психологічної допомоги учасникам АТО.

До січня 2022 року він служив у Офісі Президента. З початком війни 24 лютого Арестович став офіційним речником Офісу Президента. Його називають військовим оглядачем та психологом. Активно веде мовлення з різних каналів, дає інтерв’ю багатьом ЗМІ, аналізуючи військові та міжнародні події. Лише прямі ефіри з адвокатом Марком Фейгіним щодня дивляться по чотириста тисяч глядачів.

Олексій Арестович активно веде сторінки у Фейсбуці та Інстаграм, викладає ролики на Ютуб, де в нього вже понад мільйон передплатників.

Олексій Арестович із дружиною та донькою
Олексій Арестович із дружиною та донькою

Особисте життя “краш” українських жінок намагається не виставляти напоказ. Глядачі знають, що він одружений удруге. Його дружина Анастасія Арестович займається видавничим бізнесом. Вони з красунею дружиною виховують двох дітей: дочку та сина. Кажуть, що має ще дочку від першого шлюбу.

Олексій Арестович із оптимізмом дивиться на майбутнє своєї країни. Він прихильник ідеї “п’ятого проекту” – об’єднаної Землі.

Всеукраїнським заспокоювачем його називають через заспокійливу, спокійну манеру розмови, яка благотворно діє на психіку більшості слухачів.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.