Дев’ять років коми: що відомо про стан Маші Кончаловської – дочки Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського

Дев'ять років коми – саме стільки донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського не приходить до тями після аварії, в яку сімейство потрапило у 2013 році.

12 жовтня 2013-го Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський разом із двома своїми дітьми влаштували сімейний відпочинок у Франції, який обернувся трагедією. Під час однієї з поїздок автомобілем режисер не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і лоб в лоб в’їхав у інше авто.

Дев’ять років коми Маші Кончаловської

Ця ДТП мало не забрала життя доньки пари Маші Кончаловської. Отримані травми були важкими, і щоби стабілізувати ситуацію, лікарі ввели дівчинку в медикаментозну кому. На той момент їй було 14, а зараз уже 22, і вона досі не приходила до тями.

Висоцька та Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії
Дев’ять років коми доньки Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського

Якийсь час Маша лежала у французькому шпиталі, на підтримку її життєдіяльності зіркові батьки щороку витрачали величезні гроші. Коли лікарі зрозуміли, що більше нічого не можуть зробити, Висоцька та Кончаловський перевезли спадкоємницю до підмосковної приватної клініки, щоб її не відключили від апаратів. Там дівчинка лежить досі.

У мережі можна знайти фото нібито дорослої і Маші Кончаловської, яка прийшла до тями, проте насправді це не вона, а американська актриса Ель Фаннінг.

Дев'ять років коми: що відомо про стан Маші Кончаловської
Дев’ять років коми: що відомо про стан Маші Кончаловської

Актриса та режисер не дають жодних коментарів щодо стану доньки, незважаючи на те, що у ЗМІ час від часу просочуються чутки про покращення. Рішення не порушувати цю болісну тему в медіапросторі Юлія та Андрій прийняли з самого початку. Єдине, чим одного разу поділився Кончаловський – боїться не дожити до моменту, коли Маша нарешті прокинеться.

Детальніше про це у наступному відео:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.