Наталія Могилевська приголомшила вагітним животом на останніх місяцях і зізналася: “Ношу двійню”

Чутки про вагітність Наталії Могилевської не вщухають, адже у свої майже 47 років вона все ще не народила дитину. Як виявилося, вагітний живіт їй дуже личить.

Наталія Могилевська – одна з тих зірок українського шоу-бізнесу, без якої не обходиться жоден важливий концерт, адже вона підкорила сцену вже понад 20 років тому. За всі ці роки в артистки сформувався великий та небайдужий до її життя фан-клуб. Одна з найбільш актуальних тем у цих колах – материнство та вагітність співачки.

Наталія Могилевська приголомшила новиною про двійню

Як людина, яка слідує трендам, Наталя Могилевська веде Інстаграм і регулярно спілкується з безліччю своїх фоловерів. Іноді – відповідає на запитання, що цікавлять, а іноді й сама запитує, як у них справи і навіть просить поділитися секретами.

Так, одного разу одна з шанувальниць Наталії зізналася, що вагітна, причому не одним малюком. Її радістю Могилевська поділилася з рештою:

Ношу двійню

Наталія Могилевська приголомшила новиною про вагітність двійню
Наталія Могилевська приголомшила новиною про вагітність двійню

Фанатів зачепила публікація зірки, і знову пішли розмови про вагітність Могилевської. Дуже легко уявити артистку в положенні завдяки кадрам зі зйомок фільму “Київський торт” 2014 року, що потрапили в загальний доступ. Там Наталя зіграла роль співачки при надії, представши перед об’єктивом з величезним животом на останніх термінах.

Наталія Могилевська приголомшила вагітним животом на останніх місяцях
Наталія Могилевська приголомшила вагітним животом на останніх місяцях

Складно посперечатися з тим, що їй дуже личить така “немодельна” талія. А поки що публіка мріє про те, щоб Могилевська стала мамою, вона радіє появі на світ свого племінника – нещодавно малюка народила її улюблена сестра.

Це по-справжньому дивовижна історія, адже артистка оберігала родичку на початку війни, а згодом допомогла їй виїхати з країни у безпечніше місце.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.