Стало відомо, де за кордоном живуть Лідія Таран та її дочка від Доманського: дівчинка виросла копією батька

Відома українцям журналістка та телеведуча Лідія Таран зі своєю дочкою від Андрія Доманського виїхали з України. Розповідаємо, куди та чому.

Лідія Таран жодного разу не була офіційно одружена. Єдині стосунки, про які відомо публіці – з колегою по цеху Андрієм Доманським. Роман між ними спалахнув швидко, так само швидко вони з’їхалися і отримали негласний статус найкрасивішої пари українського телебачення.

Коли Лідія народила дитину, всі чекали, що Андрій нарешті поведе її під вінець, проте цього так і не сталося, а через 5 років разом Доманський покинув Таран, зруйнувавши її очікування від цих відносин.

Стало відомо, де за кордоном мешкають Лідія Таран та її дочка від Доманського
Стало відомо, де за кордоном живуть Лідія Таран та її дочка від Доманського

Пізніше журналістка зізнавалася, що для неї було повною несподіванкою рішення коханого все перекреслити, тому їй потрібен був якийсь час, щоб прийти до тями і почати життя по-новому. Дочка пари Василина залишилася жити зі знаменитою мамою, причому вона не заважає Андрієві залишатися для спадкоємиці батьком.

Лідія Таран відвезла дочку від Андрія Доманського до іншої країни

З початком повномасштабної війни росії проти України Лідія, недовго думаючи, взяла себе в руки, зібрала дочку і поїхала з Києва спочатку на захід країни, а потім, коли “прилітати” почало і туди, перебралася за кордон.

Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського
Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського

Країною-притулком для Таран та Василини стала Франція. Там журналістка віддалено допомагає своїм колегам із ТСН, займається волонтерською діяльністю. Її дочка від Доманського вже освоїлася у своєму новому тимчасовому домі, ходить на навчання та мріє повернутися на Батьківщину.

Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського
Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського

До речі, в мережі часто зазначають, що Василина росте копією свого батька, з чим важко не погодитись – дівчинка успадкувала батьківські риси обличчя.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.