Шукає нового чоловіка чи бореться за приз? Джамала взяла участь у конкурсі краси для чоловіків у Польщі

Mister Supranational – щорічний конкурс краси для чоловіків міжнародного рівня. З 2020 року захід довелося скасувати через пандемію ковід.

Цього року захід прийняло польське місто Nowy Sacz (Новий Сонч). Головна відмінність чоловічого конкурсу краси від жіночого – випробування учасників на витривалість, кмітливість та спритність.

Українську співачку Джамалу запросили виступити на гала-концерті Mister Supranational 16 липня 2022 року. Відомо, що Джамала активно задіяна у благодійних концертах у європейських країнах.

Джамала на гала-концерті Mister Supranational у Польщі
Джамала на гала-концерті Mister Supranational у Польщі

На кожному співачка звертається до слухачів із проханням допомогти українцям у війні проти росії, не забувати про горе, яке переживає наш народ. Джамала вважає своєю місією не лише зібрати гроші, які, до речі, передаються на потреби ЗСУ. Іншою не менш важливою метою вона вважає збереження теми війни в Україні на європейському інфополі.

Джамала поділилася в Instagram-сторіс кадрами із лаштунків міжнародного проекту Mister Supranational: показала підготовку до виходу на сцену, захопилася чудовим вінком, яким прикрасила себе в одному з образів, поділилася кадрами свого виступу. Ось, що говорить сама співачка про мету її виступу:

Це міжнародний конкурс, його транслюють у багатьох країнах. Знову ж таки, є шанс звернутися до світу за допомогою музики.

Сторіс Джамали з гала-концерту чоловічого конкурсу краси
Сторіс Джамали з гала-концерту чоловічого конкурсу краси

Під час виконання пісні “We Are The Champions” у глядачів виступили сльози на очах від переосмислення давно знайомої композиції. Учора, 17 липня, співачка виклала пост, в якому розповіла про свої враження від події:

… Стільки вкладено сил у цей захід – так красиво та масшатбно…

Раніше аудиторія дізналася, що Джамалу запросили знятися у польських “Танцях із зірками”. Портал Wirtualne media вважає, якщо українська співачка справді виступить у проекті, це можна інтерпретувати як данину поваги українській громаді у Польщі.

У своєму Інстаграм співачка дякує полякам за допомогу, яку вони надають українцям, виконанням польської народної пісні “Oj Ty Rzeko” (“Ой ти, річко”).

Джамала подякувала Польщі за допомогу
Джамала подякувала Польщі за допомогу

Сьогодні дорогою до Торуня вирішила познайомитися з польською народною творчістю. Так натрапила на рідкісну “Oj Ty Rzeko”. Саме нею хочеться сказати “дякую Польщі” за всю допомогу
– прокоментувала українська співачка.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.