Оля Полякова приголомшила українців у метро та заспівала оду самій собі: “А я і не знала, що зможу так”

Українська співачка, дружина мільйонера Вадима Буряковського, володарка дивовижного оперного голосу Оля Полякова повернулася в Україну

Про це вона розповіла читачам свого Інстаграм. Шанувальники таланту Полякової знають, що на початку війни співачка з дітьми виїхала з України. Співачка пережила всі незгоди, які переслідували будь-якого українця під час виїзду зі свого будинку в невідомість. Своїми переживаннями співачка неодноразово ділилася в соцмережах та інтерв’ю.

Нагадаємо, що Оля Полякова разом із іншими українськими артистами виступала на благодійних концертах у Європі. Зароблені кошти з таких заходів передавалися на допомогу ЗСУ та нужденним громадянам, які постраждали від дій армії росії.

Оля Полякова
Оля Полякова

Тепер співачка вирішила виступити в підземці столичного метрополітену. Концерт відбувся 17 липня 2022 року на станції метро «Майдан незалежності». Подія транслювалася у прямому ефірі багатьох вітчизняних телеканалів. Оля Полякова вийшла до глядачів у облягаючому комбінезоні золотистого кольору, який блищав у світлі багатьох ламп. Її довге волосся було трохи завите і розпущене до пояса.

Оля Полякова виконала для українців свої старі хіти та відомі українські пісні. До уваги слухачів співачка представила нову пісню українською мовою під назвою “Все буде добре, Оля”. Зала затихла, почали звучати перші ноти музики. Оля Полякова заспівала:

Ти будеш щаслива – сама я собі кажу. Дай, Господи, сили. Багато я не прошу. Я сильною стала, навчилася долати страх. Я навіть не знала, що я вмію так

Глибока за змістом пісня зворушила до кінчиків волосся присутніх. Співачка розповіла докладніше про композицію в Інстаграм

Підписники були в захваті від пісні:

  • “До мурашок…”
  • “Класна україномовна пісня”
  • “Чекаємо на прем’єру!”

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?