Леся Нікітюк приголомшила Сергія Притулу і вперше розповіла про свого чоловіка: “Головне, що не багатий!”

Леся Нікітюк – відома телеведуча, яка заволоділа увагою мільйонної аудиторії. Леся Нікітюк зачарувала своєю самоіронією та безпосередністю

Ці якості поєдналися з привабливістю, а її довгі стрункі ноги прикували до себе захоплені погляди чоловіків і жінок. Незважаючи на свої переваги, телеведуча досі незаміжня. Про свого бойфренда, якщо він таки є, артистка не розповідає. Особисте життя для Нікітюк завжди було закритою темою, куди заборонено входити без дозволу.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Натомість про якості майбутнього чоловіка Леся Нікітюк розповідає охоче. На думку шоувумен, у неї має бути чоловік, з яким сходяться пазли світів:

…Коли чоловік теж багато працює, і ми зустрічаємось після довгого трудового дня – це класно. Адже для мене важливо, щоб він теж розвивався, був готовий працювати, не був ледарем, брав на себе відповідальність. Ще обов’язково – гарне почуття гумору.

Нікітюк – зайнята панночка, без діла не сидить. Вона паралельно займається зйомками, власним брендом одягу та прикрас, спортом, бізнес-школою. В неї залишається дуже мало часу на особисте життя.

Комфортно з чоловіком, який не міряється зі мною в зароблянні грошей… З багатою людиною, яка має мільйони, мені, напевно, буде не по собі

Нагадаємо, що у воєнний час Леся Нікітюк присвятила себе благодійності. Її інстаграм повний кадрів із життя волонтера. Леся подорожує Україною, відсилає поштою посилки з необхідним, допомагає шукати житло переселенцям.

До речі, кілька років тому фанати програми “Хто зверху” запідозрили одруженого Сергія Притулу та Лесю Нікітюк у романі, проте ці чутки не підтвердилися.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.