Як виглядають дружина та діти доктора Комаровського: ось на кому тренується головний педіатр країни

Український лікар-педіатр Євген Комаровський та його методи розвитку та лікування дітей ось уже який десяток років залишаються затребуваними та популярними

Євген Комаровський – перший український лікар, який почав вести регулярні передачі щодо проблем із дитячим здоров’ям на телебаченні. Його проект “Школа доктора Комаровського” не виходить із трендів, а дієві поради матусі передають один одному. Коли до моди увійшли соцмережі, Євген Комаровський не став відставати, його сторінка Інстаграм має мільйонну аудиторію, як канал на Ютуб.

Лікар Комаровський розповів про свою сім'ю
Лікар Комаровський розповів про свою сім’ю

Євген Комаров родом із Харкова. Схильність до медицини з’явилася у хлопця після народження сестрички на десять років молодше за нього. Він почав шукати інформацію, як правильно лікувати дитячі хвороби. Пізніше юнак вступив до Харківського медичного, де й познайомився зі своєю майбутньою дружиною Катериною. На четвертому курсі вони одружилися, цю подію лікар називає найбільшим своїм успіхом. У пари двоє дорослих синів, троє онуків. Дружина Катерина працює у столичній клініці офтальмологом.

Как выглядит жена доктора Комаровского
Як виглядає дружина доктора Комаровського

Лікар Комаровський не приховує своєї родини, але й неохоче розголошує особисту інформацію. Ми знаємо, що лікар обожнює своїх онуків, намагається проводити з ними максимум часу. Сім’я часто буває за містом, де мають гарну дачу. Лікар Комаровський усі свої поради використовує у вихованні дітей, а тепер і онуків. Багато руху, максимум свіжого повітря, натуральних фруктів та овочів, загартовування – основні принципи підтримки здоров’я за Комаровським.

Лікар Комаровський з онуками
Лікар Комаровський з онуками

Катерина не часто буває з чоловіком на публічних подіях, вважає за краще залишатися в тіні слави. Діти давно виросли, один син програміст, у нього є син та донька, інший – фармацевт, вони з дружиною виховують маленького сина. Комаровський любить бувати на природі, об’їздив усі рибні місця України, риболовля – його пристрасть.

Інстаграм доктора Комаровського – понад вісім мільйонів читачів

Поради Комаровського можна знайти на його Ютубі, в Інстаграм, на телебачення, в книгарнях продаються його книги, на гаджети можна завантажити додаток з порадами з приводу дитячого занепокоєння. Про ефективність методів доктора Комаровського можуть розповісти мільйони батьків.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.