Вже не онкохвора Алла Мазур, Лідія Таран, Марічка Падалко і не лише: як ведучі 1+1 виглядали до слави

Цих телеведучих у строю інформаційної боротьби можна порівняти з найкращими бійцями, харизматичні, принципові, стійкі. Як вони виглядали колись і зараз?

Марічка Падалко – телеведуча на каналі 1+1. Завжди життєрадісна та з яскравою усмішкою, приваблива брюнетка мама трьох дітей. На телебаченні працює з 1999 року. Цікаво, що вона єдина дитина в сім’ї, і батьки думали, що вона повторить їхню долю і стане перекладачем. Обмін студентами вирішив усе – Марія (справжнє ім’я) деякий час навчалася на журналіста у США і вже не змогла розлучитися з цим покликанням.

Марічка Падалко на початку кар'єри
Марічка Падалко на початку кар’єри

На наш погляд, телеведуча крізь роки залишається такою ж красивою та молодою.

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми

Алла Мазур, яка веде ТСН на 1+1, родом із Хмельниччини. Її батьки медики не очікували, що майбутнє дівчина зв’яже з телебаченням. Калейдоскоп подій привів Аллу Мазур до її місця під сонцем: робота на радіо, вища освіта журналіста, робота в УТН, політичні програми, ТСН. Алла Мазур виборює інформаційну війну. Глядачі каналу гостро переживали новину про хворобу ведучої, але онкологія може вразити будь-кого. Зараз зі здоров’ям Алли Мазур все гаразд. Як виглядала ведуча Алла Мазур популярна?

Алла Мазур тоді й зараз
Алла Мазур тоді й зараз

Лідія Таран

Нині вже важко уявити канал 1+1 без цієї ведучої. Лідія Таран володіє англійською та французькою мовою, закінчила факультет журналістики КНУ. За розповідями ведучої, у дитинстві не хотіла вчитися, прогулювала заняття, хуліганили з хлопцями. У старшому віці не любила журналістики. Напевно, тому що її батьки журналісти часто не були вдома, віддаючись професії. З 21 року працює на телебаченні, а на 1+1 прийшла у 2009 році. Якою була Лілія Таран у минулому

Лідія Таран
Лідія Таран 

Ведуча “Право на владу”, куратор проекту “Право на освіту” та Школи супергероїв, засновниця вчительської премії Наталія Мосейчук із дитинства хотіла бути журналістом. Харизматична та принципова ведуча зберегла свою елегантність та свіжий вигляд

Наталія Мосейчук на початку кар'єри і зараз
Наталія Мосейчук на початку кар’єри і зараз

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!