Віктор Павлік показав фото в ліжку з Русланою Писанкою: не приховує стосунків навіть від дружини Репяхової

19 липня 2022 року Україна прокинулася з сумною новиною: пішла з життя улюблениця українців Руслана Писанка. Її забрала хвороба, про яку вона не розповідала

У березні актриса поховала тяжкохвору маму. Взимку Руслана схвилювала публіку своїм падінням під час вистави, результат – перелом ноги. Пізніше, у лютому, актриса налякала глядачів, зомлівши прямо на сцені. З початком війни Писанка поїхала за кордон, щоби продовжити лікування. На жаль, хвороба цього разу перемогла. Смерть актриси стала несподіваною та спустошливою, завжди така життєрадісна та енергійна Руся більше не виступить на сцені та не заговорить з телеекранів. Вся Україна сумує та співчуває близьким актриси, колеги та всі, хто знав її, говорять прощальні слова у себе в соцмережах.

Руслана Писанка
Руслана Писанка

Не секрет, що Руслана Писанка могла порозумітися буквально з усіма, тому в неї завжди складалися хороші дружні стосунки з людьми.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поділилася з читачами, як її чоловік сприйняв звістку про смерть легенди. Вона зняла сторіс, у якому наголосила, що це був шок для них обох, вони не можуть повірити, що це правда. Катя Репяхова також поділилася архівним фото, на якому зображені Руслана Писанка та її чоловік Віктор Павлік. Сцена розгортається в ліжку, Руслана лежить, розкинувши руки, голова повернута набік, акторка весело сміється. На ній зверху лежить Віктор Павлік, обійнявши та притулившись до актриси, заплющив очі.

Руслана Писанка та Віктор Павлик
Руслана Писанка та Віктор Павлік

Це фото ще раз доводить, якою дивовижною людиною була Руслана. Вона завжди почувала себе у своїй тарілці, з усіма дружила, незважаючи на обставини. Руслана була шикарною жінкою, на яку хочеться рівнятися. Світла пам’ять, актрисі

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.