Таюне засліпила всіх у сукні за нечувані гроші: на що не підеш, щоб завоювати увагу Винника

48-річна співачка Таюне, таємнича кохана Олега Винника, збирається випускати свій дебютний альбом. Чим красуня підкорила серце українського повелителя всіх вовчиць?

Справжнє ім’я співачки Таїсія Сватко, вона виступає разом з Олегом Винником бек-вокалістко. Нагадаємо, що пара підозрюється в романі, довжиною в життя. Олег Винник не підтверджує чутки про свою таємну дружину, але і не заперечує. До речі, пара вже близько 20 років живе в Німеччині, там виховує спільного сина Юліана. Хлопець уже повнолітній, займається плаванням, але це єдине, що відомо про юнака. Олег Винник і Таюне останнім часом не приховують почуття на публіці, завжди ніжно один до одного ставляться.

Таїсія Сватко розпочала свою сольну кар’єру, її пісні розповідають про глибокі переживання кожної жінки, близькі і зрозумілі. Пісня “Схожа я на квітку” зробила відомою співачку. Саме через виконання цієї композиції виконавицю називають Квіткою Таюне. Як розповідає артистка одному із видань, зараз готується до випуску перший альбом, уточнюється, що це може статися зовсім скоро. Таїсія Сватко нагороджена декількома престижними музичними преміями. Активно спілкується через Instagram, де ділиться з читачами новинами. Останній пост Таїсії Сватко присвячений врученню їй премії “Українська пісня року”. Таїсія Сватко завжди чудово виглядає: доглянута, струнка, жіночна фігура, яскрава посмішка на обличчі.

Таюне показала себе в короткій сукні благородного темно-зеленого кольору. Цим образом Таюне ще більше підкреслила осину талію та довгі стрункі ноги. Біляве волосся, ще більше підкреслює глибину оксамитового кольору. Прихильники були в захваті від вигляду своєї улюблениці, подарували купу компліментів та побажали щастя.

Таюне всегда выглядит непревзойденно
Таюне завжди виглядає неперевершено

Заради справедливості треба згадати, що концертні образи співачки неперевершені, вона завжди виглядає стильно і дорого.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.