“Назавжди в пам’яті…”: 37-річна Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Поп-діва української естради Тіна Кароль активно тримає зв'язок зі своїми шанувальниками у мережі. Цього разу вона поділилася сумною новиною та повідомила про трагічну втрату.

У 28 років Тіна Кароль, яка на той момент вже була успішною співачкою, молодою мамою та щасливою дружиною, вперше відчула на собі важку втрату – помер її коханий чоловік Євген Огір. Пара була одружена 5 років, у них народився син Веніамін і вони будували плани на спільне майбутнє, поки їх не обірвала хвороба продюсера. Євгенія скосив рак шлунка. Навіть тривале та дороге лікування не допомогло подолати захворювання.

Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози
Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Співачка тяжко переживала втрату і довгі роки несла образ невтішної вдови. Її серце офіційно досі вільне, але назавжди зайняте покійним чоловіком. Нині ж Тіна болісно переживає війну в Україні, розв’язану росією. Але не тільки це розбиває серця українців. 19 липня стало відомо, що померла Руслана Писанка – ікона сучасної української культури.

Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки, яка лікувалася у Німеччині
Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Її смерть сколихнула не лише тисячі фанатів артистки, а й безліч її зіркових друзів. Володимир Горянський розсекретив, від чого саме померла Писанка , а Тіна Кароль в Інстаграм-сторіз дала знати, що втрата Руслани для неї особисто – дуже непроста історія.

Так, поп-діва виклала фото покійної актриси на березі моря у яскравій червоній сукні з великим прапором України в руці:

Назавжди в пам’яті, – написала під кадром Тіна.

Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози
Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Похорон Руслани Писанки відбудеться в її рідному Києві наприкінці липня. А серце легендарної артистки зупинилося далеко від дому – у лікарні у Німеччині.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.