Історія кохання Володимира та Олени Зеленських: він закохався з першого погляду, а вона цього не пам’ятає

Пара Володимира та Олени Зеленських – найкрасивіша в Україні і не лише. До них прикута увага всього світу. Читайте у нашій статті історію кохання Зеленських.

Ось уже майже 19 років Володимир Зеленський одружений зі своєю коханою дружиною Оленою Зеленською, але їхні стосунки тривають набагато довше – до весілля закохані зустрічалися ще 8 років. З чого все починалося?

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських

Вперше долі президента та першої леді України перетнулися ще у підлітковому віці, коли Олена Кияшко перейшла вчитися до гімназії, куди ходив її майбутній чоловік. Було це у 7 класі.

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських
Історія кохання Володимира та Олени Зеленських

Пізніше Володимир в одному зі своїх інтерв’ю зізнався, що він з першого погляду закохався в Олену, тоді як вона навіть не пам’ятає, якою була їхня перша зустріч. За спогадами Зеленської, у школі Вову знали всі – якщо десь галасливо, значить там його компанія:

Я знала, що Зеленський навчається у “Б” класі, і на цьому все, – розповідала Олена.

Відносини між ними зав’язалися вже після випуску зі школи, причому на той момент у майбутньої першої леді був інший хлопець і вона всіляко давала Зеленському відворот поворот. Олена зізналася, що не хотіла залицянь Володимира, проте їхнє спілкування переконало її у зворотному – їм подобалася однакова музика, завжди було про що поговорити та разом ніколи не було нудно.

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських
Історія кохання Володимира та Олени Зеленських

Президент розповідав, що проблем з дівчатами не мав, а ось з Оленою все було інакше – саме тому, що вона його не підпускала, градус інтересу суттєво зростав. Для нього це було своєрідним викликом, але тільки доти, доки він не зрозумів, що закохався.

8 років молоді люди зустрічалися до офіційного закріплення стосунків і у вересні 2003 року нарешті одружилися. У шлюбі у Зеленських з’явилося двоє дітей, а їх пару називають найкрасивішою та найміцнішою у всій Україні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.