Таємниці з життя Руслани Писанки: чому акторка так і не стала мамою і чому приховала невиліковну хворобу

Українська акторка Руслана Писанка не була надто відвертою зі своїми шанувальниками. Приховала вона й невиліковну хворобу, яка забрала життя української красуні.

Руслана Писанка – відома українська актриса та телеведуча. Завжди яскрава, усміхнена, запальна та харизматична. Саме такою її запам’ятають мільйони українців, які були шанувальниками Руслани.

19 липня 2022 року стало відомо, що улюблениця публіки Писанка пішла з життя через невиліковну хворобу. Це стало справжнім потрясінням як для колег по сцені Руслани, так і для всіх українців. Акторка приховувала свою хворобу до останнього.

Тайны из жизни Русланы Писанки
Таємниці з життя Руслани Писанки

Варто зазначити, що Руслана за життя була досить потайливою людиною. На відміну від багатьох публічних людей, вона мало говорила про особисте життя та свою сім’ю.

Офіційно заміжня Руслана була лише один раз. Вийшла заміж актриса у 2012 році за бізнесмена Ігоря Ісакова, який був із нею до останнього дня її життя.

Руслана Писанка із чоловіком Ігорем Ісаковим
Як виглядає чоловік Руслани Писанки

На момент одруження Руслана була вже в немолодому віці — їй було 47 років.

Відомо, що у житті Писанки був ще один чоловік. Актриса жила понад 5 років у цивільному шлюбі з чоловіком на ім’я Іван. Про нього відомо лише те, що він був телеоператором українського телебачення. У цивільному шлюбі з Іваном у Руслани дітей не було.

В одному з інтерв’ю Писанка зізналася, що шкодує, що не стала мамою, проте розуміє, що вже пізно думати про спадкоємців.

Я була завжди у світі фантазій та мрій. І ось, ти виходиш заміж, і вже невідомо, чи варто замислюватись про дітей у такому віці.

,— поділилася Руслана в інтерв’ю програмі ЖВЛ.

Руслана Писанка приховала від шанувальників і свою невиліковну хворобу, від якої померла 19 липня 2022 року у Німеччині. Пізніше її чоловік Ігор Ісаков зізнався, що актриса мала рак у занедбаній формі.

Варто зазначити, що від цієї страшної хвороби померла мама Руслани у березні 2022 року, а у 2012 році від онкології пішов із життя рідний брат Писанки.

Ймовірно, актриса приховала від шанувальників своє тяжке захворювання, щоб не турбувати поганими новинами українців у такий непростий час.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!