Українські зірки, що зрадили Батьківщину: Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко та інші зганьбили націю

З початком вторгнення росії в Україну більшість українських знаменитостей показали чітку громадянську позицію. Хто ж став зрадником, який продав Батьківщину за російські рублі?

Ані Лорак

Одна з перших зрадниць – Ані Лорак. Адже вона ще 2014 року виступала в анексованому Криму на концерті з нагоди возз’єднання півострова з росією. Вхід в Україну співачці було закрито, хоча сама українка вважала себе голубом миру. Хвиля обурення до 2022 року трохи вщухла, про Кароліну просто почали забувати в Україні. Але після 24 лютого колишні фанати співачки сподівалися, що Лорак таки дасть свій адекватний коментар. Цього не сталося. Співачка продовжує жити у росії, виступати там із концертами. Але видно карма таки наздогнала зрадницю – нещодавно вона була помічена виступаючою на весіллі у Вірменії, погладшала і в безглуздому вбранні.

Ані Лорак виступає в Росії
Ані Лорак виступає в Росії

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій – подруга Ані Лорак за зрадою. Повалій не лише продовжує жити на ворожій території, мовчати про війну, а й із задоволенням виступає на концертах. То вона співає у кремлі на шансонівській премії, то виступає на святковому концерті до Дня перемоги. Верхом цинізму було з її боку заспівати українську “Пісню про рушник”. Але це ще не все. Тепер вона гастролює по росії та білорусі разом з Газмановим, та ще й називає білорусь “другою Батьківщиною”.

Таїсія Повалій виступає у росії та білорусі
Таїсія Повалій виступає у росії та білорусі

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко – одеситка, дружина російського співака Влада Топалова. Ця історія ще абсурдніша. Тодоренко із задоволенням веде блог в Інстаграм, розповідає про вагітність, дітей, рекламує товари, мило розмовляє про гардероб… Ось тільки в її Одесі, як і по всій Україні, російські ракети знищують мирних людей, ламають життя та душі. Регіна не змогла навіть вимовити слово “війна”, не те щоб підтримати українців. Натомість новонародженого сина назвала Миром, за що отримала град критики від українських зірок. Поки не відомо, чи це повне ім’я сина чи коротка форма. Намагаючись зберегти сім’ю, Тодоренко втратила залишки совісті та людяності.

Регіна Тодоренко мовчить про війну
Регіна Тодоренко мовчить про війну

Яна Соломко та Софія Стужук

Ще одна “зірка” – учасниця шоу “Холостяк-1” Яна Соломко, зараз вона співачка SOYANA. Довго мовчала, ховалася, а, як виявилося, живе у росії. А нещодавній виступ у країні-агресорці підтвердив здогади: Яна Соломко зрадниця.

Яна Соломко та Софія Стужук
Яна Соломко та Софія Стужук

У цю добірку ми додамо ще одну неоднозначну персону – блогера Софію Стужук. Ця дівчина була популярна в Інстаграмі – понад п’ять мільйонів читачів у її сторінки. Як виявилося, більшість – з росії. Кадри від’їзду Софії Стужук із трьома дітьми з Києва спостерігали вірні читачі, але так і не дочекалися від неї прямого тексту про те, що росія напала на Україну, росія – агресор. Чекати цих слів довелося довго, а після виїзду закордон вона взагалі видалила обліковий запис. Нарікаючи на хейт у директ, вона вдавала, що не розуміє, за що її ненавидять. Швидше за все, реклама за рублі була дорожчою за рідних українських підписників. У підсумку, Стужук записала відео, де спробувала порозумітися з обуреними читачами. Але було вже пізно, незадоволена публіка все зрозуміла набагато раніше.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.