Прокляття сім’ї актриси Руслани Писанки: померли від онкології один за одним, хто наступний?

Відхід із життя відомої актриси Руслани Писанки став громом серед ясного неба не лише для глядачів, а й для її колег по сцені. Ніхто, окрім чоловіка, не знав про її хворобу.

Що таке онкологія артистка дізналася ще близько десяти років тому, коли захворів її брат Олег. За професією він був кінооператором, а в житті Руслани найкращим другом. Акторка важко перенесла відхід близької людини, довго не могла змиритися з цим.

Руслана Писанка біла знайома із хворобою
Руслана Писанка була знайома із хворобою

Тяжко хворіла також мама актриси, яка померла близько місяця тому. Мала рак останньої стадії, маму вже було не вилікувати. Інцидент, який змусив Руслану звернутися до лікаря – падіння та перелом ноги. У Німеччині їй зробили операцію, там же, швидше за все, вона і дізналася про свою хворобу. З початком війни Руслана лікувалась за кордоном, а з її мамою був чоловік актриси Ігор Ісаков. Мама Руслани Писанки на той момент була вже у важкому стані, доглядав її теж чоловік Руслани. Він був з нею останні хвилини життя, він же й організовував похорон. Актриса була присутня на прощанні лише по відеозв’язку і боляче переживала особисту трагедію. Після смерті мами чоловік Руслани був весь час із актрисою.

Руслана Писанка із чоловіком Ігорем Ісаковим
Руслана Писанка із чоловіком Ігорем Ісаковим

Вони знайшли один одного у 2009 році, бізнесмен Ігор Іскаков та атриса Руслана Писанка не мали дітей, але були щасливими людьми. Тільки через кілька днів після смерті ми дізналися, що Руслана Писанка мала рак в агресивній формі, трохи занедбаний. Про це Ігор написав у соцмережах. Атриса нікому не хотіла розповідати про свій важкий діагноз, вона не хотіла, щоб її жаліли.
Доля чи ще щось у цьому дусі, ніхто не знає. Життєрадісна, сильна, енергійна Руслана Писанка залишається назавжди в наших серцях, хоч і йдуть часто найкращі.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.