Філіп Кіркоров спровокував скандал своїм Днем народження

30 квітня король російської поп-естради відсвяткував 53 День народження. Привітати співака в його маєток приїхали зірки сцени і телебачення, серед яких Ані Лорак, Андрій Малахов та інші.

Кіркорова можна назвати королем не тільки сцени, а й епатажу і скандальних витівок. Навіть день народження Філіпа спровокувало хвилю негативу і засуджень з боку шанувальників.

На честь свого свята співак вирішив влаштувати домашню вечірку, на яку запросив гостей. Хоча за словами самого Кіркорова, відзначав він скромно “в колі сім’ї”.

Проте, на відео, яким співак поділився на своїй сторінці в Instagram, видно, що гостей було близько десяти. Серед них засвітилися і досить впізнавані обличчя — телеведучий Андрій Малахов і співачка Ані Лорак з донькою Софією. Остання і зовсім досить часто проводить час у будинку Кіркорова.

Користувачів мережі обурила вечірка короля естради, адже він закликав дотримуватися режиму самоізоляції і нікуди не виходити на період карантину.

Багато коментаторів обурюються, що співак оминає всі правила, та й ще й виставляє це напоказ. Хоча знайшлися і захисники Філіпа, які запевняють, що гостей, на їх погляд, було не так вже й багато, а зібралися вони всі не в громадському місці.

Сам же співак ніяк не відповів на звинувачення. Під відео з вечірки він написав, що це один з найбільш душевних особистих свят за останні роки. Цей день народження нагадав йому дитинство, до того ж були і кульки, і смачний торт і музика.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.