Винник, Яма, Потап та інші знамениті чоловіки, які втекли з України через війну

З початку повномасштабної війни в Україні багато українських чоловіків-зірок відклали вбік мікрофони та сценічні вбрання та взяли до рук зброю, щоб захищати Батьківщину. Однак були й ті, які одразу виїхали за кордон, мабуть, не зовсім законним способом.

Деякі з цих знаменитих чоловіків виїхали з країни після початку війни, а деякі на цей момент вже були за кордоном і вирішили не повертатися.

Олег Винник

знамениті чоловіки, які втекли з України через війну
Знамениті чоловіки, які втекли з України через війну

Улюбленець жінок Олег Винник усі 5 місяців війни практично не виходить на зв’язок із шанувальниками. Через деякий час у Мережі почали говорити, що артист виїхав до Німеччини, де він колись жив. Чутки виявилися правдою. Нещодавно адвокат Винника заявила, що артист хворий і проходить лікування у Німеччині. Однак не всі шанувальники у це вірять. Багато хто вважає, що хвороба — це лише привід для втечі з України. Втім, Винник допомагає Батьківщині навіть за кордоном. Зокрема через свій благодійний фонд “Вовчиця” він відправляє автомобілі для ЗСУ.

Потап

Знамениті чоловіки, які втекли з України через війну
Знамениті чоловіки, які втекли з України через війну

Зіркове сімейство Потап та Настя Каменських на момент початку війни в Україні були в Іспанії. Подружжя вирішило поки не повертатися в Україну, через що напоролися на шквал критики в Мережі. Проте артисти теж намагаються допомогти Батьківщині. Відомо, що Потап та його дружина Настя Каменських організують благодійні концерти, а зібрані гроші відправляють на ЗСУ.

Влад Яма

Знамениті чоловіки, які втекли з України через війну
Знамениті чоловіки, які втекли з України через війну

Відомий хореограф Влад Яма разом із дружиною та сином зараз перебувають у США. Артист запевняє, що виїхав із країни законно. За словами Ями, він із сім’єю виїхав за кордон 24 лютого ще до того, як чоловікам заборонили залишати країну.

Дмитро Монатік

Дмитро Монатік звертався до російських колег із проханнями припинити вбивства українських дітей. Однак і він зрозумів, що це марно
Знамениті чоловіки, які втекли з України через війну

Коли розпочалася війна, Дмитро Монатік був за кордоном у гастрольному турі. Артист вирішив поки не повертатися в Україну. Проте артист також виступає на благодійних концертах, а зібрані гроші передає на потреби України.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?