Тіна Кароль показала, як цілує в щоку молодого хлопця в хакі: серце більше не вільне

Історію кохання Тіни Кароль із Євгеном Огіром знають, напевно, майже всі. Коли батька Веніаміна не стало, хлопцю було лише п'ять років. Як зараз виглядає хлопчик і чим займається син зірки Тіни Кароль.

Українська співачка Тіна Кароль здивувала своїх читачів у соцмережах інтригуючими фото з молодим хлопцем, ким виявився її син Веніамін Огір. Шанувальники знаменитої української поп-діви Тіни Кароль знають про трагічне кохання співачки, яка досі не може його відпустити назавжди. Ще близько дев’яти років тому успішна співачка, кохана дружина і мама навіть уявити не могла, як зміниться її життя. Улюблений чоловік Тіни Кароль, її колишній продюсер Євген Огір піде з життя через хворобу у 2013 році, рак не обирає, кого забрати. У день, коли Тіна дізналася про смерть коханого, вона мала вести захід.

Тіна Кароль показала сина, що подорослішав
Тіна Кароль показала сина від Євгена Огіра

Страшна звістка стала громом серед білого дня, але Тіна Кароль зібрала сили в кулак і все ж таки вийшла на сцену, провела захід, і тільки після нього розридалася у своїй гримерці. Тоді життя співачки зруйнувалося на шматки. Навіть через багато років Тіна Кароль не може відпустити це кохання. Разом із Євгеном Огіром пара виховувала сина Веніаміна. Він був маленький, коли його батька не стало.

Тіна Кароль показала Веніаміна сина
Тіна Кароль показала сина Веніаміна

Веніаміну зараз йде чотирнадцятий рік, хлопчик навчається з першого класу в британській школі. За словами співачки, так хотів її покійний чоловік. Хоча зіркова мати не так часто бачиться з сином, як хотілося б, вона душею розчиняється у своєму Веніамінові. За ці роки хлопець явно подорослішав, підріс. Тіна Кароль часто хвалиться успіхами у спорті та навчанні свого сина, пишається ним. На спільних фото матері та сина дуже помітно, що Веня схожий на свого покійного батька. Нещодавно співачка опублікувала в Інстаграм-історії цікавий колаж із чотирьох фото, на якому вона знята зі своїм тринадцятирічним сином: хлопець подорослішав, трендовий колір хакі дуже личить юнакові. Тіна ніжно цілує сина в щоку, щастя обволікає їх обох і цього неможливо приховати у щасливих очах. Євген Огір пишався б своїм сином, що подорослішав.

Тіна Кароль разом із сином Веніямином, що подорослішав.
Тіна Кароль разом із сином Веніаміном

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль зізналася, що нарешті готова до нових стосунків і хотіла б народити доньку. Співачці не раз приписували роман із молдавським співаком Даном Баланом, але ця інформація так і залишається непідтвердженою. Як би там не було, ця стійка і сильна жінка, талановита артистка заслуговує на своє щастя.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.