Лілія Ребрик здивувала несподіваними фото з поїздки туди, куди українці не їздять: “Ура! Ми їдемо до Криму!”

Актриса та телеведуча Лілія Ребрик зачаровує шанувальників своєю бездонною енергетикою. Як вдається триматися в цей скрутний час і де знаходяться місця сили знаменитості?

Ліліана Ребрик – колишня гімнастка, зараз акторка Київського національного академічного молодого театру. До закриття Нового каналу була ведучою ранкової програми “Ранок з Україною”. 41-річна актриса родом із Чернівців. Після участі у танцювальному шоу у неї зав’язався роман із хореографом Андрієм Диким, з 2011 року пара офіційно разом.

Лілія Ребрик із чоловіком Андрієм Диким
Лілія Ребрик із чоловіком Андрієм Диким

У родині Ребрик та Дикого виховуються двоє дочок. Лілія Ребрик в інтерв’ю “Зірковому шляху” зізналася, що початок військових дій 24 лютого вибив із колії та зруйнував увесь світогляд актриси. За її словами, навіть знаючи всі правила поведінки у стресових ситуаціях, які вона неодноразово промовляла у своїй програмі, вона не змогла взяти себе до рук у відповідальний момент. Усі рішення, які стосувалися їхньої сім’ї та безпеки у ті страшні дні, приймав її чоловік, Андрій Дикий. За словами Ребрик, після довгої дороги з Києва до Чернівців батьківський будинок став місцем, де повернулася її душевна рівновага. Наразі пара повернулася до Києва, але без дітей.

Дочки Ліліани Ребрик
Дочки Ліліани Ребрик

Старша донька Діана та молодша Поліна дуже сумують за домом, просять показати по відеозв’язку свої речі, іграшки, ліжечка. Ліліана Ребрик впевнена, що завдяки героїзму та стійкості українців настане час, коли ми почуємо довгоочікуване слово “перемога”. Ліліана активно публікує історії та пости в Інстаграм, ділиться з читачами своїм життям, показує театральні залаштунки, висвітлює трагічні події війни. Один із крайніх постів актриси та телеведучої зворушив до сліз підписників.

Ліліана Ребрик показала архівні фото, на яких зображена пара разом із ще маленькою Діаною на фоні Кримських гір, Ластівчиного гнізда, Чорного моря. Ребрик поділилася своїми думками про те, що дуже скоро вони знову повернуться до цих місць, натякаючи на скору перемогу України. Вона виражає смуток від того, що росія забрала у неї її улюблену красу Кримського півстрову. За словами актриси, поїздка до Криму з дитинства запам’яталася їй як казкова подорож, ще одне життя. Там вона завжди черпала сили та бажання творити та розвиватися далі.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.