Куди зникли українка Аліна Гросу та її хлопець-росіянин Роман Полянський: закопалися в окопах?

Відома українська бджілка Аліна Гросу давно не з'являється разом зі своїм російським бойфрендом актором Романом Полянським. Невже знову розрив?

Співачка Аліна Гросу знайома українцям ще з дитинства. За її життям охоче стежать півмільйона підписників в Інстаграм, а шанувальники творчості Аліни обчислюються мільйонами. Фанати ще не встигли втішитися, що довгоочікуваний роман Аліни з російським актором Романом Полянським виявляється правдою, як парочка знову інтригує можливим розставанням. З початку війни ми майже не чуємо про Аліну та її хлопця. Кілька разів вона записувала відео зі зверненням до фанатів про війну, висловлювала свою громадянську позицію.

Аліна Гросу з бойфрендом Романом Полянським
Аліна Гросу з бойфрендом Романом Полянським

Звичайно, всі чекали і від Романа якогось повідомлення про свою позицію. З початку лютого пара не публікує спільних фото, їх ніхто не бачить разом. Поповзли чутки, що вони розлучилися через погляди на війну в Україні. За п’ять місяців припущення обросли такими неймовірними легендами, що складно в них повірити та знайти витоки. Нещодавно співачка виставила відео в Інстаграм-сторіс, де вона разом із коханим Романом Полянським катається на катамарані на тлі української природи. Хоча у кадрі видно лише дві пари ніг, а обличчя приховані, фанати вже видихнули з полегшенням – не розлучилися.

Але ще впевненішим підтвердженням цього стало відео Павла Зіброва, в якому він стверджує, що пара Аліна Гросу та Роман Полянський зараз живуть у батьків дівчини, що на Черкащині. Він запевняє, що актор засуджує дії його країни та налаштований на перемогу України:

Він молодець! Він же росіянин – я розумію, що йому внутрішньо складно перебувати на Буковині, але він – патріот України. Дай Боже нам таких москалів більше, як хлопець Алінкін. Він морди б’є тим, хто хоч якесь криве слово скаже проти України. Вони мають дружну, гарну українську родину. Він теж наш хлопець.

Ми повіримо на слово українському співакові Павлу Зіброву і будемо чекати підтверджень від актора або співачки. Нагадаємо, що Аліна Гросу та Роман Полянський разом знімались у кліпах співачки, де, скоріше за все, і зародились почуття. Після розлучення Аліни Роман не став довго чекати, дуже скоро вони офіційно визнали, що разом. Артисти навіть записали спільну пісню, яка не залишилась без уваги фанатів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.